3EGolf
Image default
Woningen

Veelzijdige dienstverlening bij deze makelaar in Wageningen

U zoekt een makelaar in Wageningen of omstreken? Dan bent u van harte welkom bij Jeltes ten Hoor Makelaars. Dit familiebedrijf bestaat al 50 jaar en heeft gedurende deze jaren veel klanten succesvol geholpen bij de aankoop of verkoop van een woning. Ook voor taxaties en waardebepaling zit u goed bij deze makelaar. U kunt altijd rekenen op een professionele, eerlijke en betrokken dienstverlening. Met hart voor Wageningen en de regio hebben de medewerkers van dit makelaarskantoor bovendien veel kennis van de lokale woningmarkt.

Verkoop en aankoop

Kiest u ervoor via Jeltes ten Hoor uw woning te verkopen of een nieuwe woning aan te kopen? Dan zult u gedurende het hele traject op deze makelaar kunnen rekenen. Dankzij hun kennis en ervaring kunnen de medewerkers van deze makelaar in Wageningen u op alle gebieden van advies voorzien. De lijnen zijn kort, dus u kunt altijd terecht voor een snel antwoord op een vraag waar u mee zit of een kwestie die u wilt bespreken. Bij de aankoop van een woning is er veel aandacht voor uw persoonlijke woonwensen. Bij de verkoop van uw woning zet deze makelaar zich volledig in om de verkoopkansen zo aantrekkelijk en groot mogelijk te maken. Het streven van deze makelaar is altijd het optimale resultaat.

Waardebepaling en taxatie

Denkt u er over na uw woning te verkopen en zou u een indicatie van de waarde willen? Dat kan via Jeltes ten Hoor. Deze makelaar kan vrijblijvend en kosteloos bij u langs komen voor advies. Zo krijgt u direct een duidelijke indruk van de actuele woningwaarde. Waar het taxaties betreft werkt deze makelaar in Wageningen met beëdigde Register Makelaar-Taxateurs (RMT). Het model NVM-taxatierapport wordt gebruikt. Dit taxatierapport wordt door de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) en alle banken geaccepteerd. Daarnaast voert Jeltes ten Hoor het kenmerk van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Zo krijgt u bij deze makelaar gegarandeerd een uitstekende service.

3eGolf.nl