3EGolf
Image default
Bedrijven

Verloskundige Zwolle met flexibele spreekuren

Verloskundige Zwolle die de tijd voor u neemt

Spreken kleinschaligheid en persoonlijke zorg u aan? Birth Verloskundigen bestaat uit een team met twee ervaren verloskundigen – Jenny en Zoe – en een verloskundig consultant, Aty. Zij staan voor vertrouwde zorg en nemen rustig de tijd voor u. Zo kunt u met hen de keuzes doornemen die horen bij zwangerschap, bevalling, kraamtijd en ouderschap. Deze verloskundige Zwolle Stadshagen zet zich in voor een natuurlijke gang van zaken rond het krijgen van een kindje.

U staat centraal bij deze verloskundigenpraktijk in Zwolle en omstreken

Het spreekuur en het kinderwensspreekuur van Birth Verloskundigen vinden plaats op twee adressen, Het Cultuurhuis en Park de Stadshoeve in het Zwolse Stadshagen. Deze verloskundige in Zwolle biedt flexibele spreekuren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de controles na uw werk of in het weekend te laten plaatsvinden. Dit is handig als u ook graag uw partner mee wilt nemen naar het spreekuur. De verloskundige kan desgewenst ook bij u thuis komen. Zoekt u een goede verloskundige Kampen of een verloskundige Hasselt? Vanuit deze plaatsen bent u met de auto snel op een van de spreekuurlocaties.

Verloskundige Stadshagen die de juiste kennis en hulp biedt

De periode van de zwangerschap brengt uiteraard veel emoties en veranderingen met zich mee. Deze ervaren verloskundige Stadshagen zet zich 100% in om u te helpen met een goede voorbereiding op de bevalling. Ook vinden de verloskundigen en hun achterwacht het belangrijk dat u op een manier bevalt die bij u past. Desgewenst kunt u via een geboorteplan uw wensen rond de bevalling aangeven, zodat degene die u bij de baring begeleidt hier rekening mee kan houden. Dankzij heldere informatie en een verloskundige die 24 uur per dag voor u klaarstaat, kunt u de bevalling vol vertrouwen tegemoet zien.

Birth Verloskundigen biedt prettige hulp, advies en begeleiding aan aanstaande moeders en hun partners. Bent u benieuwd naar een kennismaking met deze betrokken verloskundige in Zwolle, neem dan contact op voor een afspraak!

https://birth-verloskundigen.nl/

Gerelateerde artikelen

Veel nieuwe banen

Een woning verkopen gaat in een fluitje van een cent dankzij de makelaar Amsterdam Noord

Public Matters helpt bij public affairs, crisiscommunicatie en reputatiemanagement

3eGolf.nl