3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Vliegengordijn gebruiken voor wanddecoratie

Een vliegengordijn alleen handig voor in de zomer? Nou, dat zeker! Maar ook in de winter kunnen ze van pas komen. Mits je er wel eentje uitzoekt met een leuk design of een leuk printje.

Vliegengordijnen worden voornamelijk in het voorjaar aangeschaft. Het mooie voorjaars weer nodigt de mens uit om de deuren open te gooien. Heerlijk, die lekker geurende lente wind door je huis, maar die vliegen… Die laat je liever buiten. Met vliegengordijnen zorg je er voor dat de lekkere lentegeur wél naar binnen waait, maar het ongedierte buiten blijft.

In de winter is het niet zo verstandig om de deuren open te gooien. Dan wordt het deurgordijn vaak weer van de rail gehaald en weer voor enkele maanden opgeborgen. Je zult het niet geloven, maar ook in de winter verkopen wij, van de webshop Vliegengordijnkopen.nl nog veel vliegengordijnen. Vaak gaat het dan voornamelijk om decoratieve deurgordijnen. Hierbij kun je denken aan kralengordijnen, bamboe gordijnen of draadjesgordijnen. Deze decoratieve gordijnen worden niet zo zeer gekocht om vliegen te weren, maar worden puur decoratief gekocht.

 

Draadjesgordijnen worden gebruikt als roomdivider

Zo worden onze draadjesgordijnen vaak gekocht als roomdivider. Denk bijvoorbeeld aan studenten die een klein kamertje hebben waar zowel de keuken, de woonkamer als de slaapkamer in zit. Met behulp van een draadjesgordijn kun je als het ware kamertjes creëeren. Ze zijn natuurlijk niet geheel afgesloten, maar zorgen er wel voor dat er een soort indeling in de woning komt. Het kan een opgeruimd gevoel geven als de spulletjes van de slaapkamer wat afgeschermd van de woonkamer liggen. Draadjesgordijnen zijn hier een voordelige oplossing voor. Vooral ook omdat dit soort gordijnen ook vaak in grotere afmetingen te bestellen zijn.

Naast draadgordijnen zien we in de winter periode ook een toename in de verkoop van kralengordijnen. Kralen gordijnen kunnen heel sfeervol in je interieur staan. Je kunt ze in de deuropening van de keuken naar de woonkamer hangen, maar je kunt ze ook ergens aan een kale wand hangen. Datzelfde geldt als het ware ook voor onze bamboegordijnen. Deze zijn veelal geschilderd met mooie afbeeldingen. En in plaats van een schilderij of spiegel aan de wand kun je dus ook een sfeervol bamboegordijn ophangen. Vooral de deurgordijnen van het merk Kitsch Kitchen zijn erg mooi geschilderd. Ze zijn niet heel goedkoop, maar het is ook een heel werk om elk bamboe hulsje te beschilderen. Met een Kitsch Kitchen kralengordijn haal je dus wel iets unieks in huis.

Heb jij thuis nog een kale lege wand en zoek je nog een sfeervolle en warme wanddecoratie? Denk dan eens aan een vliegengordijn! Op Vliegengordijnkopen.nl vind je een heel scala aan vliegengordijnen. Wellicht zie je een model dat perfect bij de sfeer van jouw inrichting past!

3eGolf.nl