3EGolf
Image default
Bedrijven

Het verpakkingsbedrijf met meer dan dertig jaar ervaring

Wanneer u een gespecialiseerd verpakkingsbedrijf zoekt in België, dan helpt Milpak u graag verder. Zij zijn al sinds 1987 gespecialiseerd in het produceren van diverse soorten verpakkingen, zoals stazakken voor de voedingsmiddelenindustrie en steriele verpakkingen voor de gezondheidszorgsector. Ze zijn hiervoor actief in heel België, maar ook in Nederland en Frankrijk. Voor verschillende bedrijven in deze landen maken ze in hun eigen fabriek vooral flowpacks, dosiszakjes en pillowpacks. Op deze manier is er voor veel verschillende soorten producten de juiste verpakking beschikbaar.

De verschillende soorten verpakkingen van dit gespecialiseerde verpakkingsbedrijf

Milpak maakt verschillende soorten verpakkingen. Flowpacks worden gemaakt van plastic folie, waarmee verschillende levensmiddelen en bedrukte artikelen worden beschermd tegen de invloed van licht, geur, damp en zuurstof. Zo blijven uw artikelen langer mooi en levensmiddelen langer vers. Deze verpakkingen kunnen ook bedrukt worden, zodat u een extra reclame-uiting heeft en zodat uw producten extra goed tegen licht beschermd worden. Dit kan ook met dosiszakjes, die bedoeld zijn voor eenmalig gebruik. Denk hierbij aan poeders, vloeistoffen en tabletten, waarvan er vaak één dosis in een zakje zit. Ook probeerverpakkingen vallen hieronder. Tot slot maakt dit verpakkingsbedrijf ook pillowpacks, die lijken op flowpacks, maar geschikt zijn voor maximaal één kilo. Hierop kan ook een lotnummer gedrukt worden en er kan een doorkijkvenster in gecreëerd worden.

De voordelen van professionele verpakkingen

Behalve het feit dat de verpakkingen van Milpak bestand zijn tegen verschillende omstandigheden, zijn er nog veel meer voordelen bij dit professionele verpakkingsbedrijf. Er zijn namelijk verschillende formaten beschikbaar en uw producten worden altijd voordelig verpakt door het gebruik van de meest voordelige, maar ook de beste materialen. Voor veel producten zijn de verpakkingen van Milpak ook een goed alternatief voor flessen of potten, die nogal zwaar en onhandig kunnen zijn. Ook kunnen de verpakkingen van dit verpakkingsbedrijf worden voorzien van een zelfklevend etiket.

https://milpak.be/
3eGolf.nl