3EGolf
Image default
Energie

De nieuwste elektrische boilers zijn slimmer, zuiniger en goedkoper dan ooit!

Zuiniger, slimmer en goedkoper.

De elektrische boilers van Lemet zijn goed! En goedkoop ook nog. Wie op zoek is naar een kwaliteitsproduct maar daar het liefste niet al te veel geld aan wil uitgeven en er niet te veel moeite voor wil doen, kan terecht op de website van elektrischeboiler.eu.

Zij leveren al jaren elektrische boilers van dit merk en hebben zeer veel ervaring met elektrische boilers in het algemeen.

De elektrische boilers van Lemet worden gemaakt in de EU en er wordt gewerkt met de allernieuwste technieken die ervoor moeten zorgen dat de enrgierekenig daalt en de temeratuur stijgt.

Door gebruik te maken van een dikke laag van het allernieuwste soort polyuretahaan foam voor de isolatiewand die er voor zorgt dat het water in de ketel extra lang warm blijft. Bij de 5 liter close in boilers en de 10 liter keukenboilers is de buitenwand van kunststof en bij de grotere modellen is de buitenwand van dik metaal. 

Tevens zorgt het 2000 Watt verwarmingselement ervoor dat het water vele male sneller dan bij een gemiddelde boiler opwarmt, waardoor er dus een kortere tijd nodig is voor opwarming.

Er zijn ronde boilers verkrijgbaar die je ofwel horizontaal ofwel verticaal op kunt hangen.

Er is een Greenline serie en een ECOWAY serie die een digitaal display heeft waarin je  dagdelen kan inprogrammeren waarin de boiler al dan niet moet opwarmen.

De temperatuur is naukeurig te regelen en de interne controller regelt de temperatuur van uw douche/bad of keuken water. De Ecoway is een van de meest energiezuinige boilers die op dit moment leverbaar zijn.

Voor deze en nog veel meer elektrische boilers en elektrische cv’s kunt u eens gaan kijken op de website van elektrischeboiler.eu

Zij hebben diverse merken en een zeer goede duidelijke website met tevens een online boilercalculator zodat de juiste keuze zo gemaakt is.

https://elektrischeboiler.eu/lemet-elektrische-boiler
3eGolf.nl