3EGolf
Image default
Bedrijven

Voorkom conflicten en miscommunicatie en schakel een mediator in

De mediator van van den Dungen beschikt over een ruime ervaring op het gebied van het begeleiden van een echtscheiding Arnhem. Door vanaf het eerste moment tijdens deze ingrijpende fase een mediator in te schakelen, verloopt een echtscheiding net even wat makkelijker. U voorkomt conflicten en miscommunicatie met uw ex-partner en er worden tijdens dit traject heldere afspraken gemaakt voor onder meer de kinderen en de financiën. U wordt hierdoor op vele vlakken volledig ontzorgd en de mediator maakt deze hectische tijd net even wat draaglijker.

Samen goed uit een scheiding komen

Scheiden Arnhem is in iedere situatie weer compleet verschillend. De een kan als (goede) vrienden een eind achter het huwelijk zetten, terwijl de ander in een lastige situatie komt. Wat uw situatie ook is, de mediator doet er alles aan om samen goed uit een scheiding te komen. Dit betekent dat er naar beide partijen wordt geluisterd en de mediator heeft een hoog empathisch vermogen. Zo wordt er een helder plan gemaakt over de omgang met de minderjarige kinderen, het huis en de verdeling van de inboedel en andere zaken. Ook de kinder- en partneralimentatie moet goed geregeld worden, waar de mediator ook mee aan de slag gaat.

Vragen? Neem contact op met de mediator

Van den Dungen staat al jarenlang bekend als een ervaren Arnhem mediator bij scheiden. Vragen? Neem contact op met de mediator door een e-mail te sturen of door even te bellen. U bent verzekerd van een efficiënte aanpak door een oplossingsgericht stappenplan en zeer tevreden klanten zijn jullie al voorgegaan. U betaalt geen bijkomende kosten en gesubsidieerde rechtsbijstand is mogelijk. Uiteraard kan de mediator u alles vertellen over het traject tijdens een vrijblijvend gesprek.

https://www.vandendungenmediation.nl/
3eGolf.nl