3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Waarom is dakonderhoud zo belangrijk?

De laatste weken worden er in Nederland erg lage temperaturen gemeten, dan is het belangrijk dat het binnen wel warm blijft. Daarbij is een luchtdicht en stevig dak erg belangrijk, zodat de warmte niet direct weer naar buiten gaat. Door de vrieskou is het mogelijk dat het nat geworden dak of de waterafvoer bevroren raken en er barsten kunnen ontstaan. Als in deze barsten weer water terecht komt zullen deze zich steeds verder uitbreiden waardoor er op een gegeven moment overlast zal ontstaan.

Om dit euvel voor te zijn is het belangrijk om regelmatig het dak te laten controleren op de conditie, de aanwezigheid van eventuele vervuiling, de waterdichtheid van de naadverbindingen en nog veel meer onderdelen. Uiteraard ontvang je na het plaatsvinden van het onderhoud een uitgebreide rapportage over de actuele status van het dak, wat er qua reparaties uitgevoerd is en welke constateringen er zijn gedaan.

Alle dakgoten, hemelwaterafvoeren en het hele dakoppervlak worden tijdens het dakonderhoud grondig gereinigd. De controle van andere belangrijke aspecten zoals de dakhuid, expansievoegen, aansluitingen van schoorsteen, lichtkoepel en afvoer en meer wordt uitgevoerd om te zien welke verbeteringen er verder nog nodig zijn aan het dak.

Uiteraard worden deze punten ook direct aangepakt, zodat u geen problemen krijgt met het dak in de nabije toekomst. Voor grotere gebreken waarvoor meer materiaal nodig is plant Roofing Service direct een nieuwe afspraak met je in zodat dit zo snel mogelijk opgelost kan worden.

Bij een lekkage kun je 24 uur per dag contact opnemen met de calamiteitenservice van Roofing Service, die ervoor zorgt dat acute problemen direct worden opgelost en er niet meer schade kan ontstaan.

http://roofingservice.nl/dakonderhoud/
3eGolf.nl