3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Optimaal geluid in je woning

Als echte audiofiel wil je natuurlijk het perfecte geluid hebben in je woning. Of je nou van klassieke muziek wil genieten, jazz, soul of waar je dan ook van houdt. Het geluid moet goed klinken, je hebt die dure geluidsinstallatie immers niet voor niks. Niets vervelender dan een galm of echo in je huis die jouw luisterervaring verpest. Een akoestisch plafond is een oplossing waar vaak niet als eerste aan wordt gedacht, maar dit is wel een perfecte oplossing voor het probleem.

De galm of echo wordt veroorzaakt door de weerkaatsing van het geluid op muren, de vloer en het plafond en soms zelfs grote meubelstukken. Muziek klinkt daardoor niet optimaal, terwijl je juist op zoek bent naar een kwalitatief goede ervaring om dat live concert nogmaals te beleven in je eigen woonkamer. Daarnaast is het ook nog eens heel snel op te lossen, een spanplafond kan al binnen 24 uur worden geplaatst in de woonkamer. Hiervoor hoeven de meubels niet eens verschoven te worden en de geluidsabsorberende laag van het plafond zal direct effect hebben.

Het geluid wordt geabsorbeerd en gedempt en zal daardoor niet meer door de hele kamer heen weerkaatsen. De spanplafonds van Plameco kunnen zelfs op de muur worden geplaatst indien gewenst. Dit biedt niet alleen een sterke verbetering van de akoestiek, maar geeft ook nog eens veel mogelijkheden op decoratief vlak. Zo kun je indien gewenst foto’s of afbeeldingen aanbrengen met bijvoorbeeld een fotoplafond of wand. Design verlichting kan in het akoestische plafond worden verwerkt zodat het er helemaal fantastisch uitziet!

Lees meer hierover op de website van Plameco Plafonds of neem eens contact op voor meer informatie over de akoestieke plafonds en de mogelijkheden die er zijn voor jouw woning.

https://plameco-engelen.nl/akoestisch-plafond/
3eGolf.nl