3EGolf
Image default
Vakantie

Met de hele familie op vakantie? Het kan in eigen land

Wat is er fijner dan met de hele familie bij elkaar te komen. Opa en oma hebben alle tijd voor de kleinkinderen, terwijl je zelf kunt bijkletsen met je broers en zussen. En de aanhang? Die hoort ook bij de familie, dus die komt gewoon mee. Maar ja, als je dat allemaal bij elkaar op telt, dan heb je nogal een groep. Waar breng je de hele familie onder?

Tijdens je familieweek wil je in alle rust kunnen genieten van het gezelschap en de goede gesprekken. Je bent dus op zoek naar een locatie waar je van alle gemakken bent voorzien, waar genoeg ruimte is om allemaal samen te komen, maar waar je je ook af en toe even kunt terugtrekken.

Je wilt een locatie waar de kinderen vrij kunnen rondrennen en zich buiten kunnen uitleven, zonder dat je hen de hele tijd in de gaten moet houden.  Liefst wil je ook dat alles goed toegankelijk is, zodat ook de oudere generatie goed kan meekomen. En dat in een omgeving met veel leuke attracties: Twente, bijvoorbeeld.

Kapshoeve: de perfecte familieplek

Kapshoeve is helemaal ingericht op families. Deze groepsaccommodatie in Twente is berekend op 18 personen. Als je de naastgelegen bungalow mee boekt (ideaal voor opa en oma om even tot rust te komen) kun je zelfs met een groep van 23 personen terecht. Kapshoeve is een traditioneel Twentse boerderij, maar dan met alle luxe van de moderne tijd.

Werk met zijn allen aan de avondmaaltijd en maak je geen zorgen over de vieze borden en pannen. Daar is de afwasmachine voor. Geniet van een kop koffie terwijl de kinderen buiten spelen. En als ze naar bed zijn, drink je lekker een wijntje in de whirlpool. Praat eindeloos bij, tot diep in de nacht. Want met de ontbijtservice hoef je je ook over het ontbijt geen zorgen te maken.

Bij Kapshoeve wordt jouw familieweek(end) pas echt een succes!

https://kapshoeve.nl/
3eGolf.nl