3EGolf
Image default
Toerisme

Breda vanaf het water

Breda is, als voormalige woonplaats van de Oranjes, traditioneel een van de belangrijkste steden van Noord-Brabant. Ook nu nog heeft de stad, als vestigingsplek van de Koninklijke Militaire Academie, een belangrijke nationale rol. Maar Breda is veel meer dan nationale historie. Breda is eindeloos lopen door historische straatjes, genieten van mooie terrasjes en een keur aan restaurants voor elk budget.

Anders

Wil je Breda eens anders meemaken? Bekijk de stad dan eens vanaf het water. Boek een boottocht in Breda die je over de singels voert of neem zelf plaats aan het roer en bepaal waarheen de weg je voert. Hoe dan ook zie je de stad vanuit een heel ander gezichtspunt. Je merkt het al zodra je aan boord stapt: een gevoel van onthaasting maakt zich van je meester zodra je de golfjes tegen de zijkant hoort kabbelen.

Nadat je allemaal aan boord bent gekomen begint je rondvaart. Rustig toer je over het water, terwijl de ene na het andere historische monument aan je voorbij trekt. En terwijl je zoover het water vaart, kijk je naar de stadse drukte om je heen. Je ziet mensen door de straten lopen, druk aan shoppen of grappend met hun vrienden. En je merkt op dat je vanaf een afstandje toch andere dingen ziet. Een mooi moment om het het glas te heffen. Proost! Op Breda, op ontspanning, op vrienden.

Bijzondere arrangementen

Het is mogelijk je boottochtje extra luxe te maken. Bijvoorbeeld door je boottochtje te combineren met lunch of diner aan boord. Of laat je aan boord van je natje en droogje voorzien op de borrelboot, bierboot of wijnboot.

Wil je toch liever eten met vaste grond onder de voeten? Kijk dan eens naar de andere mogelijkheden. We stellen graag een mooi arrangement voor je samen. Dan hoef je je nergens zorgen over te maken, behalve over de wijn: wil je rood, of toch liever wit?

http://www.beleefbreda.nl/boottocht-breda.html
3eGolf.nl