3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Wat is jouw favoriete eikenhouten tafel?

Kloostertafel
Een kloostertafel bestaat al sinds de Middeleeuwen, het is een prachtige robuuste en zeer modieuze eikenhouten tafel die een ruwe maar toch warme en gezellige uitstraling heeft door het natuurlijke hout en de originele houtkleur. De tafel is gemaakt van stevige houten balken waar een massief houten tafelblad op rust, met als basis brede en robuuste poten. Er zijn verschillende typen kloostertafels met bijvoorbeeld een andere vorm onderstel of een dwarsbalk in het midden. Vind de kloostertafel die het beste bij jouw smaak en interieur past en neem deze eyecatcher vandaag nog in huis!

Boomstamtafel
De boomstamtafel is een ideaal en stevig meubelstuk voor elk kantoor of andere woonruimte. Een robuuste eiken look met een klassieke uitstraling zorgen ervoor dat de boomstamtafel bij veel verschillende interieurstijlen past. Omdat geen enkel stuk hout of boom exact hetzelfde is heb je een unieke tafel waar geen tweede van bestaat op de wereld. De tafels worden allemaal met de hand afgewerkt en gemaakt met de hoogste kwaliteit hout. Neem contact op met Tafels99 of bezoek de showroom in Zevenaar om je boomstamtafel helemaal naar eigen wens te laten maken.

Industriele tafel
Heb je een industriële inrichting in je woning of kantoor? Dan mag een industriële tafel absoluut niet ontbreken. Een massief houten tafelblad dat met de hand is afgewerkt naar jouw wensen, rustend op een massief metalen onderstel. Zeer stevig en robuust, maar vooral stijlvol. Het is een contrast dat elkaar tegelijkertijd ook weer aanvult. Kies voor X-vormige poten, een H-vormige poot of de U-vormige poot om de uitstraling te krijgen die jij in jouw interieur terug wil laten komen.

https://www.tafels99.nl/
3eGolf.nl