3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Kom van dat dak af – Roofing Service regelt het voor jou

Wordt je dak al wat ouder? Zorgen de sterk wisselende weersomstandigheden in de laatste maanden voor het ontstaan van scheuren in jouw dakbedekking of op de naden? Laat je dak voor de zekerheid controleren zodat er geen onvoorziene kosten optreden als het mooie weer ineens weer omslaat.

Dakrenovatie
Bij oudere daken die er al een paar decennia of langer liggen kan het interessant zijn om aan dakrenovatie te doen. Roofing Service inspecteert het dak en denkt met je mee over alle mogelijke verbeterpunten die er kunnen worden doorgevoerd. In een gesprek met een deskundig technisch adviseur worden deze punten besproken en overlegd welke werkzaamheden er plaats gaan vinden.

Dakonderhoud
Genezen is beter dan voorkomen zeggen wij altijd, zo is het ook voor dakbedekking. Door planmatig onderhoud en het regelmatig controleren van de status van het dak kunnen grotere reparaties worden voorkomen en blijft het dak altijd in topconditie. Laat het dakonderhoud professioneel aanpakken door Roofing Service en blijf altijd verzekerd van een goed onderhouden dak. Mochten er toch problemen ontstaan dan hebben we altijd een 24-uurs calamiteitenservice waarmee je ons altijd kunt bereiken!

Dakveiligheid
Op platte daken is het erg belangrijk om valbeveiliging aanwezig te hebben. Roofing Service kan op dit gebied adviseren en indien gewenst ook zorgen voor de implementatie hiervan. Ga nooit zomaar op het dak lopen zonder controle en beveiliging, er kunnen zwakke plekken zijn of je kunt uitglijden en van het dak af vallen. Dit kan ernstige verwondingen ten gevolge hebben. Laat het dak om de zoveel tijd controleren door onze dakexperts om eventuele zwakheden te detecteren en deze te verbeteren.

Waar je ook naar op zoek bent, dakrenovatie, dakonderhoud, dakveiligheid of andere hulp op het gebied van daken, neem contact op met Roofing Service voor deskundig advies op maat!

http://roofingservice.nl/
3eGolf.nl