3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Wat kost een kunststof deur? Lees het hier

Kunststof deuren worden steeds populairder. Logisch ook, want er zitten veel voordelen aan ten opzichte van houten deuren. Zit je ook te denken aan kunststof deuren? Dan ben je wellicht ook benieuwd naar de kosten hiervan. Lees dan snel verder, want in dit blog vertellen we daar meer over.

Kunststof deuren: een goedkope optie

Een kunststof deur is in verhouding een goedkope optie. Waarom? Een kunststof deur is erg duurzaam. De deur gaat heel lang mee en daarnaast hoef je bijna geen onderhoud te plegen aan de deur. Ook kun je met een kunststof deur veel besparen op je energierekening. Een kunststof deur heeft namelijk een veel betere isolatie dan een houten deur. Daarnaast is een kunststof deur ook bij de aanschaf veel goedkoper dan een houten deur. Een kunststof deur is dus een goede optie als je niet te veel geld kwijt wilt zijn aan een deur!

Kunststof is niet te onderscheiden van hout

Je denkt nu misschien, interessant dat het goedkoper is, maar een houten deur staat veel mooier. Tegenwoordig kun je kunststof deuren in allerlei verschillende kleuren, maten en soorten krijgen. De deuren zijn er ook in varianten die precies op hout lijken. Je kunt het verschil niet of nauwelijks zien. Het is zelfs mogelijk om deuren met een bepaalde houtnerf te krijgen of andere details. Je hoeft dus niet in te leveren op het uiterlijk met een kunststof deur.

Maar wat zijn de kosten van een kunststof deur precies?

De kosten van een kunststof deuren hangen af van veel verschillende factoren. Het hangt ten eerste af van het type deur dat je kiest. Soms is het ook mogelijk om voor meerdere uitvoeringen van een deur te kiezen, zoals basic, standard of comfort. De laatste twee opties hebben dan bijvoorbeeld triple beglazing en nog betere isolatie. Daarnaast kun je zelf je kleuren bepalen en het soort deur. Ook openslaande deuren zijn bijvoorbeeld een optie. Benieuwd naar de kosten voor jouw ideale deur? Maak dan gebruik van de rekenmodule van HEPRO. Met deze rekenmodule kun je eenvoudig al jouw opties invullen, waarna er direct een prijs uitrolt. Neem dus zeker een kijkje op hun website!

3eGolf.nl