3EGolf
Image default
Woningen

Wat te doen bij doorgeslagen stoppen?

Wat te doen bij doorgeslagen stoppen?

Wat moet ik doen met een doorgeslagen stop?
Als je thuis een stroomstoring hebt en er is geen regionale stroomstoring, dan kan het zijn dat er een zekering is doorgebrand. Dit is eenvoudig te controleren aan de zekeringen in de meterkast. Wat zie je door het venster van de stop dop?

Kortsluiting opsporen
Als u een kortsluiting vermoedt, moet u het betreffende apparaat uit uw huis verwijderen. Dit apparaat is niet langer veilig in gebruik. Als je maar één overbelasting hebt, kun je stroomuitval voorkomen door niet te veel apparaten tegelijk aan te zetten. Een andere meer permanente oplossing is het installeren van extra groepen door erkende installateurs. Dit voegt meer groepen toe, zodat ze niet snel overbelast raken.

neem het risico niet

Elektriciteit is gevaarlijk. Veel meer huizen zouden zijn afgebrand als er in de huidige huizen geen stopcontacten waren gebruikt. Stations spelen een zeer belangrijke rol. De stekker beschermt de voeding tegen oververhitting. De elektrische kabel wordt heet en kan brand veroorzaken. 

Om ongelukken met elektriciteit te voorkomen, is het uiterst belangrijk om geen risico’s te nemen. Elektriciteit is dodelijk. Het is altijd het slimste om een ‚Äč‚Äčervaren elektricien te contacteren als u het probleem niet zelf kunt oplossen. Zo weet u zeker dat het probleem vakkundig wordt opgelost en is de kans dat er een probleem optreedt zeer klein.

Het beste wat u kunt doen wanneer u stoppen zijn doorgeslagen, is contact opnemen met Elektricien Etten-Leur. Zo weet u zeker dat alles veilig is opgelost. 

 

https://elektricien-ettenleur.nl/
3eGolf.nl