3EGolf
Image default
Winkelen

Wat zijn de voordelen van antislip sokken?

Sokken, bijna iedereen draagt ze. Niet zo gek want als je zonder sokken in je schoenen wandelt zul je al gauw blaren krijgen. Toch zijn er ook sokken die voornamelijk binnen worden gebruikt als je thuis zonder schoenen loopt.

Welke sokken geschikt voor binnen

Antislip sokken zijn zeer geschikt voor gebruik binnen in huis. Je draagt deze sokken het liefst zonder schoenen. Zo zitten je voeten niet bekneld. Antislipsokken zijn anders dan bijvoorbeeld sportsokken of gewone dames en herensokken. Er zit namelijk een profiel onder de voetzool. En dat profiel bestaat meestal uit nopjes en is gemaakt van rubber. Rubber heeft een goede antislip werking. Dus als je deze sokken draagt en je loopt thuis bijvoorbeeld over je gladde laminaat of over gladde tegel vloeren, dan zullen de nopjes er voor zorgen dat je veel meer grip hebt. Je glijdt dus minder snel uit. En dat geld ook bij het traplopen.

Veel ongelukken in huis door sokken

Er gebeuren elk jaar behoorlijk veel ongelukken in huis doordat mensen die op sokken lopen uitglijden. Sommige uitglijders belanden er zelfs door in het ziekenhuis. Dat wil je toch niet? Het is zo eenvoudig te verhelpen door thuis huissokken te dragen met antislip profiel. Garantie dat je nooit gaat uitglijden kunnen we niet geven. Maar de kans dat je uitglijd is zoveel malen kleiner dan dat je gewone sokken draagt. Dus wees slim en schaf een paar van die antislippers aan! En denk hierbij ook aan je opa en oma en je ouders of kinderen. Je wilt namelijk ook niet dat zij door een valpartij in het ziekenhuis belanden.

Antislipsokken kun je niet overal kopen. Maar er zijn wel veel winkels die ze te koop aanbieden. Wij vonden een leuke webshop waar je niet teveel betaald en bij aankoop van 15 euro aan artikelen ook nog eens een gratis product uit mag kiezen. Het is https://www.sokken-outlet.nl/ en hier kun je echt goedkoop al je sokken scoren.

https://www.sokken-outlet.nl/
3eGolf.nl