3EGolf
Image default
Gezondheid

Wat zijn nicopods?

Nicopods is een variant van het steeds bekender wordende snus tabak. Echte Scandinavische Snus is echter verboden door de Europese Unie en dat maakt de alternatieve Nicopods razend populair. Vooral bij mensen die willen stoppen met roken en dit erg lastig vinden. Vaak is een nicotinepleister niet voldoende omdat er toch een handeling gemist wordt. Met het gebruik van Nicopods is dit verleden tijd. Een afleidende bezigheid én met een lekker smaakje. Nicopods, wat een afkorting is van nicotine pouches, zijn in opkomst en razend populair. “Pouches” is overigens het Engelse woord voor “zakjes”..

Nicopods VS Zweedse snus

Nicopods zijn tabaksvrij, terwijl de echte snus dit niet is. Daarnaast zijn de nicotine zakjes ook verkrijgbaar in veel verschillende smaken. Zoveel, dat je iedere keer een andere smaak uit zou kunnen proberen en je vanzelf je favoriet ontdekt. Door de verschillende smaken te proberen kom je er al snel achter welke smaak je wel of minder lekker vindt, en welke je graag nog eens zou willen bestellen.

Dit zorgt ervoor dat de nicopods snel in populariteit stijgen, vooral onder mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor het roken. Door de nicopods te gebruiken kom je wel aan je nicotine, waar je lichaam om vraagt, maar krijg je niet ook nog eens tabak binnen. Voor mensen die hun tabaksgebruik willen verminderen of zelfs helemaal willen stoppen, is dit dus ideaal.

Gezonder en comfortabel

De nicotine zakjes zijn ook gezonder dan snus, omdat er geen tabak in zit. Voor mensen die met gezondheid bezig zijn is dit dus een iets betere keuze. Wil je stoppen met het gebruik van snus of stoppen met roken, dan doe je er goed aan deze nicotine pouches een kans te geven om te kijken of het wat voor je is. Er zijn een aantal instapopties waarmee jij op de juiste manier kennis kunt maken met de pouches. Nog een ander punt waardoor de zakjes zo snel stijgen in populariteit, is dat ze comfortabel zijn. Er is een ‘slim formaat’ die precies tussen je bovenlip en tandvlees past.

 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Snus
3eGolf.nl