3EGolf
Image default
Bedrijven

Welk type bedrijfsdeuren bestaan er?

Welk type bedrijfsdeuren bestaan er?

Bedrijfsdeuren komen er in alle maten en soorten. We overlopen de verschillende types en hun voordelen.

Sectionaaldeuren

In de industriesector zal u vaak sectionaaldeuren zien. Deze staan bekend om de grote ingang die ze bieden en het feit dat ze open rollen. Een voordeel van deze roldeuren is dat er ook een aparte deur kan voorzien worden in de poort. Een ander voordeel is dat ze geen ruimte innemen wanneer u ze opent. Ze worden vaak gebruikt als toegang tot een magazijn van buitenaf.

Snelloopdeuren

Snelloopdeuren hebben een andere functie dan de sectionaaldeuren. Dit type deur wordt gebruikt om verschillende compartimenten van een magazijn van elkaar af te schermen. Het interessante aan een snelloopdeur is dat ze vlug openen en sluiten. Dat is vooral een voordeel voor bedrijven waar er aan klimaatbeheersing wordt gedaan, zoals in de voedingssector.

Schuifdeuren

Sectionaaldeuren openen naar boven toe, en daar ligt het verschil met dit type deuren van Bedrijfsdeuren van den Berg. Een schuifdeur beweegt van links naar rechts en wordt vaak op maat gemaakt. Omdat ze erg goed bestand zijn tegen vochtigheid en ammoniak, zijn het vaak agrarische bedrijven die hier een beroep op doen. Zo wordt dit type deur vaak gebruikt als toegang tot een opslagloods, werkplaats of een veestal. Omdat de deuren op maat van het bedrijf worden gemaakt is het mogelijk om deze tevens te isoleren.

Deuren van Condoor

Bent u op zoek naar een bedrijfsdeur van de beste kwaliteit? Dan zijn de deuren van Condoor wellicht iets voor u! Wie een deur wilt van dit gereputeerde merk zal een beroep moeten doen op een officiële verdeler. Bedrijfsdeuren van den Berg heeft onder meer deuren van het merk Condoor in hun assortiment. Neem contact met hen op voor meer informatie.

https://berg-bedrijfsdeuren.nl/
3eGolf.nl