3EGolf
Image default
Bedrijven

Alles voor imkers en bijenliefhebbers

Over Imkerij “Het Honingmagazijn”

Het Honingmagazijn is een alles-in-één winkel voor imkers, bijenliefhebbers en mensen die van honing houden. Naast alle materialen die de professionele of beginnende imker nodig heeft (zoals bijenkasten, imkergereedschap en imkerkleding) verkoopt het Honingmagazijn ook honing en honingproducten. Er zijn twee fysieke winkels (in Ede en Rheden) en een webshop. Bij het Honingmagazijn bent u daarnaast (op afspraak) van harte welkom voor een rondleiding door de wereld van de bijen. De winkel wordt gedreven door enthousiaste imkers met jarenlange ervaring.

Wat maakt deze Imkerij bijzonder?

Bij het Honingmagazijn zijn mensen met liefde en passie voor het vak aan het werk. Dat zie je, voel je en proef je aan alles, bijvoorbeeld tijdens het volgen van een rondleiding door de grote bijenstal. Service staat hoog in het vaandel en u wordt graag voorzien van het beste advies. Op biologische, verantwoorde en liefdevolle wijze gaat men bij Imkerij het Honingmagazijn om met het hardwerkende bijenvolk.

Welke diensten biedt de Imkerij aan?

Naast verschillende cursussen en workshops over alles dat met bijen en bijen houden te maken heeft, biedt de Imkerij honing en honingproducten aan, cadeau- en kerstpakketten, een heleboel (gratis) informatie en vooral veel zaken die een imker nodig heeft. Van voeding voor de bijen tot materialen voor het verwerken van honing en boeken over veel verschillende onderwerpen, u kunt het allemaal vinden bij het Honingmagazijn. Ook als u uw eigen bijenkorf wilt bouwen zit u bij deze Imkerij helemaal goed.

Het maken van je eigen bijenkast

In een bijenkast zijn broedkamerramen natuurlijk van essentieel belang. Alle materialen die hiervoor nodig zijn kunt u bestellen bij het Honingmagazijn. De ramen bijenkast dienen gemaakt te worden van RVS draad. Ook dit RVS draad is uiteraard verkrijgbaar, zowel in de winkel als in de webshop van de Imkerij. Lees hier meer over de ramen bijenkast en wat daarbij van belang is.

https://honingmagazijn.nl/
3eGolf.nl