3EGolf
Image default
Afvalverwerking

Welke container past het beste bij mijn afval?

Wanneer u de juiste afvalcontainer Raalte probeert te kiezen, moet u met veel factoren rekening houden. Heeft u een afvalcontainer of een draagtas nodig? Hoe zit het met rolcontainers? En hoe zit het met de maat? Met container diensten? We zijn er om u te helpen bij het kiezen van de juiste afval- en recyclingcontainer voor uw bedrijf.

Afvalcontainers met voorlader zijn geweldige keuzes voor kleine bedrijven die een permanente afvalcontainer nodig hebben. Roll-off en open top containers zijn meer typische keuzes voor industriële bedrijven of bedrijven die tijdelijk veel afval produceren. Deze kom je vaak tegen in de buurt van bouwplaatsen. Bakken en wielkarren zijn kleinere vuilnisbakken die goed werken voor kleine bedrijven die niet veel afval genereren of voor stedelijke bedrijven met beperkte ruimte.

 

Afvalcontainer Raalte

Dus nu heeft u een beter idee van de opties voor afvalcontainers die voor u zouden kunnen werken, maar dan is het tijd om de grootte te overwegen. Denk er bij het beoordelen van de grootte van de containeropties niet alleen aan hoeveel afval en recycling uw bedrijf kan genereren. Zorg ervoor dat u meet hoeveel ruimte u beschikbaar heeft in uw steeg, garage of andere ruimte die u wilt plaatsen. Afvalcontainers aan de voorzijde, rolcontainers en afvalcontainers met open bovenkant worden gemeten in kubieke meters. Een kubieke meter is een maat voor het volume; een kubieke meter is 3 meter lang en 3 meter breed en 3 meter hoog. Afvalcontainers aan de voorzijde kunnen variëren van opties van 2 meter tot opties van 8 meter. Een afvalcontainer van 2 meter aan de voorzijde is geschikt voor een klein bedrijf en er passen ongeveer 12 vuilniszakken in. Ondertussen is een vuilcontainer van 8 meter aan de voorkant de juiste keuze voor grotere restaurants en bedrijven en kan hij ongeveer 56 vuilniszakken bevatten. Roll-off en open top containers kunnen variëren van 10 meter tot 40 meter opties. Een container van 10 meter wordt gebruikt voor kleinere tijdelijke klussen, terwijl containers van 40 meter hoger zijn en werken voor bedrijven die afval van een dok moeten gooien. Bakken en wielkarren zijn de kleinste containeroptie; ze worden gemeten in gallons. Een container van 64 liter kan ongeveer 4 vuilniszakken bevatten, terwijl een container van 96 liter ongeveer 6 kan bevatten.

 

Container diensten

Wees voorzichtig bij het kiezen van de maat! Als u een te kleine container kiest, kan uw transporteur u extra kosten in rekening brengen voor extra ophalingen of containers. Maak roll-off containers of containers met open bovenkant niet te vol. Veel transporteurs halen geen overvolle containers op en er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Zorg ervoor dat u het afvalniveau of onder de bovenkant van de container houdt. Als u onverwacht afval heeft dat niet in uw afvalcontainers past, wees dan voorzichtig en neem contact op met uw vervoerder. Grote, zware of onregelmatig gevormde voorwerpen, zoals kapotte apparaten, matrassen of oude machines, kunnen vaak niet zomaar bij uw afvalcontainer worden achtergelaten. Uw transporteur heeft mogelijk een speciaal proces voor deze artikelen. Niet alle recycling is op dezelfde manier gemaakt. Recycle niet zomaar iets – zorg ervoor dat u de recyclingvoorschriften van uw stad goed opvolgt. Als u deze regels volgt, zorgt u ervoor dat uw recycling daadwerkelijk op de juiste manier wordt gerecycled.

https://reko-raalte.nl/
3eGolf.nl