3EGolf
Image default
Afvalverwerking

Wat zijn de verschillende soorten afvalcontainers?

Bent u van plan om een afvalcontainer te gebruiken, maar weet u nog niet goed waar te beginnen? Het zoeken van een afvalcontainer is niet altijd eenvoudig. Voor elk materiaal zijn er verschillende containers in grootte en in oppervlakte. In dit artikel beschrijven we kort even de mogelijkheden rond het bestellen van een afvalcontainer Raalte.

Container diensten

In het algemeen bestaan er verschillende diensten voor containers, op deze website vindt u tal van mogelijkheden om een container te bestellen bij Reko Raalte. Met meer dan 50 jaar ervaring kan u rekenen op topkwaliteit en een correcte prijs. Zoals bij de meeste containerdiensten is dit geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Via de eerder genoemde website heeft u het grootste aanbod van verschillende soorten container, ook het afval die bij de container past is altijd vermeld.

Verschillende soorten containers

Bij Reko Raalte heb je ongeveer 6 verschillende soorten containers. Als eerste heb je de portaalcontainers, die zijn ideaal voor puin, grond en zand maar ook het basis afval zoals bouw, bedrijf en sloopafval. Deze container heeft ongeveer dezelfde gebruiksmogelijkheden als de kabel container van 12 m³.Wij hebben namelijk ook nog 2 andere kabel containers die elk een slag groter zijn,met het verschil dat één van de kabel containers ook kan gebruikt worden voor asbest. Verder heeft u nog een gesloten kabel container die dus volledig kan worden afgesloten met een hangslot. Als laatste kunt u bij ons ook nog een perscontainer bestellen, dit is mag u enkel gebruiken voor bedrijfs-en huisafval. Let ook wel ook op,voor dit type container is een krachtstroom voorziening zeker noodzakelijk.

Kiezen van een afvalcontainer

Misschien heeft u de neiging om ervoor te zorgen dat de eindfactuur zo voordelig mogelijk is. Het is echter belangrijk dat u vooral weet, welk materiaal in welk type container mag. Als u zelfstandig bent of deel uitmaakt van een grote firma die geen ervaring heeft in de bouwsector kan dit misschien obstakel vormen. Reko Raalte help u graag verder met een duidelijk,transparante en consistente communicatie. Zo staat bij elke container welk afval u mag gebruiken en welk type afval niet geschikt voor een bepaalde container. Op de pagina bij containers bestellen kunt u ook doorklikken op een link naar de afvalsoorten die er zijn, zo heeft u waarschijnlijk nog een duidelijker beeld van het type afval een en de grondstoffen of materialen die er erbij horen.

Hopelijk bent u nu wat wijzer geworden wat betreft de verschillende soorten afvalcontainers en de mogelijkheden binnen Reko Raalte. Wilt u nu direct een afvalcontainer Raalte bestellen? raadpleeg zeker onze website voor de openingsuren en de beschikbaarheid. Heeft u nog de tijd nodig om meer onderzoek te doen naar het type afval wilt deponeren?Neem gerust de tijd en denk nog eens goed hoe u het zult aanpakken. Bij Reko hebben wij een all-in tarief op onze containers dus maak zeker gebruik van dit aanbod. Als u een container wilt komen en ophalen voer dan zeker eens uw postnummer in. Wij leveren in heel Oost-Nederland maar het zou kunnen zijn dat u als particulier of als bedrijf daar net buiten valt.

https://reko-raalte.nl/
3eGolf.nl