3EGolf
Image default
Kinderen

Welke skelter is geschikt voor je kind van 4?

Je zult er als kind vroeger vast mee te maken hebben gehad: de skelter. Altijd leuk om samen met je vriendjes en / of vriendinnetjes door de buurt te rijden en zelf opgezette wedstrijdjes te winnen. Nu je ouder bent en kinderen hebt is het leuk om een skelter aan te schaffen. Skelter is ontzettend leuk voor buitengebruik. En je wilt natuurlijk niet hebben dat de skelter een lekke band krijgt of dat je te maken krijgt met een kapot stoeltje. Dit is de beste skelter voor een 4 jarige.

 

VidaXL skelter is opvallend met uitnodigende kleuren De vidaXL skelter heeft een kettingkast dat is afgesloten waardoor er geen takjes en bladeren in kunnen komen. Daarnaast heeft deze skelter uitstekende banden waardoor je soepel en makkelijk de straat door rijdt. Met de kinderlijke kleuren is deze skelter heel uitnodigend om op te rijden. Overigens is de vidaXL skelter niet te gebruiken voor kinderen onder de drie jaar. Let op dat je je kind de skelter niet verkeerd laat gebruiken.

 

Veel snelheid met de Berg skelter junior buddy case ih Wil je dat je kind met een skelter extra opvalt kies dan voor de Berg skelter. De Berg skelter junior buddy case ih heeft een stoere uitstraling met opvallend mooie kleuren. Door de luchtbanden kun je extra hard gaan en het stoeltje zorgt voor extra comfort. Daarnaast stuurt deze Berg skelter heel soepel en eenvoudig en het stuur zal niet vast blijven hangen. Je kunt deze skelter mee laten groeien met je kind, omdat het een verstelbare stoel en verstelbare stuur heeft. Twee jaar garantie, een gewicht van 18 kilo en voor kinderen tussen de drie en acht jaar. Dit is dé ideale skelter om iedereen in je buurt te verbazen.

 

Kracht en robuust met de Kettler Kettcar Daytona Air Deze skelter kettkar heeft een krachtig en stevig stalen frame. De skelter is voorzien van luchtbanden en heeft daarbij steunende wieldoppen. De Kettler Kettcar Daytona Air is voor kinderen tussen de drie en acht jaar. De skelter oogt heel stoer en robuust door de zwarte kleuren. Het stoeltje heeft een kuipvorm wat zorgt voor extra comfort. Zo kan je kind er extra lang op zitten zonder last te krijgen. Daarnaast is het sturen heel makkelijk en rijd je door de luchtbanden heel snel over de weg. Dit is je gedroomde skelter voor ook nog eens een hele prettige prijs.

3eGolf.nl