3EGolf
Image default
Aanbiedingen

Wellness at home

Wellness at home

Een zwembad in eigen tuin, dat is een heerlijke luxe. Op warme zomerdagen na het werk nog even een duik in het zwembad. In de weekenden lekker ontspannen in eigen tuin.

Na een duik in het zwembad neerploffen op een heerlijke relaxstoel met een goed boek.

 

Genieten in eigen tuin

Toch willen we vandaag de dag meer. We willen een mini wellness at home creëren. 

Corona is vervelend geweest, maar heeft ook goeds gebracht. Een mooi voorbeeld is dat we het genieten in eigen huis en tuin meer zijn gaan waarderen. We hoeven niet altijd ergens naartoe om het naar ons zin te hebben. En helemaal met de luxe van een wellness tuin is het helemaal niet vervelend om thuis te blijven op een mooie zomerse dag. 

 

Jacuzzi en sauna

Bij de aanvraag voor een zwembad staat ook steeds vaker de vraag naar een jacuzzi en een sauna. Hoe heerlijk is het om eerst even lekker te zwemmen, daarna lekker plaats te nemen in de sauna, hier zijn verschillende mooie modellen in voor in de tuin, en om dan na een afkoelsessie nog even te relaxen in de jacuzzi. 

 

Plungebad

Mocht er nog ruimte zijn in de tuin kan er ook een plungebadje gemaakt worden welke u niet op temperatuur brengt, maar gebruikt als dompelbad. Niks lekkerders dan na gebruik van de sauna goed af te koelen. Dit zorgt er ook voor dat u achteraf geen last van hoofdpijn heeft.

 

Buitendouche

Bij een wellness tuin kan een buitendouche niet ontbreken. Hier zijn verschillende modellen in te verkrijgen. Ook zijn er solar douches, deze verwarmen het water met behulp van de zon. Nadeel kan zijn dat als de zon niet schijnt er ook geen warm water is. Misschien wel weer prettig voor de afkoelsessie.

 

https://www.amarque.nl/
3eGolf.nl