3EGolf
Image default
Bedrijven

Wilt u ook duurzame houten vloeren in uw huis?

Een stijlvolle inrichting vraagt om mooie houten vloeren. Hout heeft een warme uitstraling en is bovendien zeer duurzaam. Hout combineert u probleemloos met zowel een klassieke als moderne inrichting. Bijkomend voordeel is dat u deze vloeren in een vloerenwinkel kunt uitkiezen in diverse stijlen. U kunt een keuze maken uit verschillende houtsoorten en bewerkingen. Zo wordt uw nieuwe vloer precies zoals u deze graag hebben wilt. Het grote voordeel van houten vloeren is dat ze heel gemakkelijk in onderhoud zijn en lang meegaan. Daarom kiezen steeds meer mensen hiervoor als alternatief voor tapijt, zeil of andere materialen die een minder lange levensduur hebben.

Kies voor een vloer die maar weinig onderhoud vraagt

Als u een vloerenwinkel bezoekt zal u zeker de voordelen worden verteld van vloeren van hout. Een belangrijk voordeel is dat een houten vloer heel weinig onderhoud vraagt. U kunt de vloer gemakkelijk reinigen met een huisbezem of de stofzuiger. Als de vloer vuil is geworden kunt u deze reinigen met een sopje van mild schoonmaakmiddel of een speciaal reinigingsmiddel voor houten vloeren. Een vloer die is voorzien van een laklaag of olielaag moet af en toe een nieuwe laag van dit materiaal krijgen om het hout tegen slijtage te beschermen. Vaak volstaat het om allen de delen waar gelopen wordt te behandelen en hoeven hiervoor niet alle meubels aan de kant.

Ga eens langs bij deze vloerenwinkel in Oss

Een vloer van hout koopt u doorgaans voor een lange periode. Daarom wilt u natuurlijk een vloer van goede kwaliteit. In de vloerenwinkel van Van der Heijden Vloeren in Oss weten ze precies wat u bedoelt. Hier worden dan ook uitsluitend vloeren verkocht van topkwaliteit. Uw vloer wordt voor u op maat gemaakt en gelegd door ervaren mensen. U kunt er op vertrouwen dat u een perfect gelegde vloer krijgt. Deze vloeren zijn ook goed te combineren met vloerverwarming. U kunt online een offerte opvragen of een bezoek brengen aan de showroom.

3eGolf.nl