3EGolf
Image default
Dienstverlening

Een uniek assortiment trouwringen van hoge kwaliteit

De exclusieve trouwringen van Bijzondere Trouwringen worden met de hand gemaakt in een moderne edel smederij. In de collectie tref je sierlijke, klassieke trouwringen, aparte modellen met speciale accenten, speelse contrasten en verrassende lijnen. Wat vind jij bijvoorbeeld van een ring in maan-wit platina met zwarte briljanten? Wellicht past een trouwring van rosé goud met een briljant helemaal bij jou. Er is zoveel variatie; het is niet mogelijk het aanbod onder één noemer te vangen.

Als je je goed wilt oriënteren, is het raadzaam eerst de categorieën te bekijken. Dit zijn een paar voorbeelden, waarbij je misschien direct denkt “ja, die wil ik!”:

· bicolor ringen;

· chique ringen;

· trouwringen met een diamant;

· witgouden ringen;

· organische trouwringen;

· ringen met een vingerafdruk.

Op bijzonderetrouwringen .nl kun je ook op materiaal zoeken. Dit zijn de opties: edelstaal, fair gold, goud, palladium. platina, titanium en zirkonium. Erg mooi zijn ook trouwringen in witgoud.

Ring met diamant?

Valt de keuze uiteindelijk op een ring met een diamant, dan ben je vast blij met deze achtergrondinformatie. De vier c’s zijn essentieel: cut (de slijpvorm), carat (het karaat), clarity (de helderheid) en color (de kleur). Qua slijpvorm is de briljant erg geliefd, maar er wordt ook veelvuldig gekozen voor princess en baguette. Karaat is de eenheid voor de massa van edelstenen. Meer karaat betekent dus een zwaardere steen. Helderheid zorgt voor een mooie lichtweerkaatsing en schittering van de diamant.

Het gaat er in feite om dat insluitsels niet of nauwelijks zichtbaar zijn. En dan de kleur. Diamanten zijn onder te verdelen aan de hand van een kleurschaal die gaat van D tot en met Z. D tot en met F diamanten gelden als kleurloos oftewel wit. G en H modellen worden aangeduid als bijna kleurloos. Diamanten die vallen onder I en J hebben een heel lichte, gele gloed. K-M diamanten herken je aan de ‘flauwe’ gele tint. N-R diamanten zijn te typeren als bijzonder lichtgeel. Diamanten van het type S-Z zijn lichtgeel. En dan zijn er ook nog gele diamanten, de zogenaamde ‘fancy diamonds’.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl
3eGolf.nl