3EGolf
Image default
Gezondheid

Zekerheid met TENA Lady

TENA Lady producten bieden zekerheid

Bent u op zoek naar de juiste producten die u kunnen helpen bij incontinentie? Probeer dan zeker de producten uit de TENA Lady lijn. Deze bieden optimale bescherming bij ongewenst urineverlies, ongeacht de mate waarin dit bij u speelt. U vindt altijd wel een TENA Lady product dat het beste bij uw situatie past en kunt heel eenvoudig bepalen wat daarbij zal helpen. De collectie heeft een ruim assortiment aan producten die zijn gemaakt van uitstekend incontinentiemateriaal, zodat u altijd verzekerd bent van de juiste bescherming. Uw zelfvertrouwen zal weer kunnen toenemen en u hoeft zich geen zorgen te maken of anderen in uw omgeving doorkrijgen waar u mee te dealen hebt. Bij zowel licht als zwaarder urineverlies kunt u terecht bij TENA en uw voordeel doen met de uiteenlopende producten binnen deze lijn.

 

TENA Lady: discreet en comfortabel

Alle producten binnen de TENA Lady lijn zijn ontworpen om optimale bescherming te bieden tegen urineverlies, ongeacht de mate waarop dit speelt. Ze zijn voorzien van een sterk absorberend vermogen, waardoor het vocht en nare geurtjes eenvoudig worden opgenomen en ingesloten. Zo kunt u rekenen op volledige discretie en zal niemand doorhebben dat u ongewenst urine verliest. Duizenden vrouwen hebben reeds ervaren wat de voordelen zijn van TENA-producten en vertrouwen op de werking van het incontinentiemateriaal. U kunt rekenen op een uitstekende pasvorm en zachte materialen, waardoor de producten comfortabel in gebruik zijn. De anti-lekrandjes zorgen er bovendien voor dat u niet doorlekt, of u nu zit, loopt of beweegt. Een uitstekende oplossing bij een aandoening die anders mogelijk hinder zou geven.

 

Producten binnen TENA Lady lijn

Binnen de TENA Lady lijn kunt u kiezen uit verschillende producten, die bescherming bieden bij ongewenst urineverlies. Voor zowel licht als zwaarder urineverlies bestaan verschillende producten, met aangepast absorberend vermogen. Zo kunt u volstaan met TENA Discreet Inlegkruisjes of TENA Discreet verbanden bij licht urineverlies, maar doet u er beter aan om te kiezen voor TENA Pants of TENA Lady Pants als u zwaarder urineverlies ervaart. Ook bieden andere producten als TENA Flex met heupband, TENA Slip, TENA Comfort of TENA Fix Stretchbroekjes uitkomst als u last hebt van licht tot zwaarder urineverlies en actief in beweging bent. Alle producten zijn ontworpen om op de juiste plaats te blijven zitten, zonder dat u kans loopt op doorlekken. U profiteert van goed ondergoed dat juist is aangesloten op het lichaam, waardoor u geen last zult hebben van natte plekken in uw kleding en evenmin zelf een vochtig gevoel ervaart.

 

Hulpmiddel bij kiezen van product

Om het juiste incontinentiemateriaal te kiezen, kunt u gebruik maken van de keuzehulp. Aan de hand van enkele vragen is direct vast te stellen in welke mate u last hebt van ongewenst urineverlies. Zo weet u precies welk TENA Lady product het beste bij u past en aansluit bij uw situatie. U kunt er zeker van zijn dat alle producten optimale zekerheid en garantie bieden tegen doorlekken en bovendien dat alle nare geurtjes effectief worden ingesloten. U kunt tevens verschillende producten uitproberen om zo kennis te maken met de werking van TENA Lady producten en vast te kunnen stellen welke het beste gebruikt kan worden in uw situatie.

 

Korting bij aanschaf TENA Lady

Vaak kunt u voordeel krijgen bij aanschaf van meerdere pakken tegelijk, waarbij de korting vermeld zal staan. Ook is het bij Hulpmiddelonline.nl mogelijk om producten van TENA Lady periodiek opgestuurd te krijgen, zodat u altijd verzekerd bent van bescherming op momenten dat u ongewenst urine verliest. Kies altijd voor het product met de juiste mate aan absorptie, zodat u zeker weet dat de urine optimaal wordt opgevangen en u geen kans loopt op doorlekken.

 

3eGolf.nl