3EGolf
Image default
Vakantie

Zorgeloos particulier beleggen in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed

Wilt u als particulier beleggen in vastgoed? Dan komen er veel verschillende opties voorbij. Van het zelf kopen van een woning en deze verhuren tot uw geld in een vastgoedfonds investeren. Er zijn veel manieren waarbij de tijd die u hiermee kwijt bent, erg kan verschillen. Daarnaast kan ook het risico bij vastgoed soms hoog uitpakken, zeker als er sprake is van een crisis op de huizenmarkt. Er is ook een veilige manier van particulier beleggen in vastgoed. Dat is het kopen van een vakantiewoning via Center Parcs Vastgoed.

Het investeren in vastgoed via een vakantiewoning

Het investeren in vastgoed via een vakantiewoning is een zeer rendabele investering. U koopt de woning aan en verhuurt deze vervolgens weer aan Center Parcs Vastgoed. Met hen gaat u een huurovereenkomst van rond de 15 jaar aan, welke daarna per 5 jaar kan worden verlengd. Bij deze huurovereenkomst heeft u keuze uit twee opties. U kunt kiezen voor een gegarandeerd huurrendement van 5% per jaar, waarvan elk kwartaal een deel wordt uitgekeerd. Bij de andere optie is uw omzet meer variabel. Hierbij krijgt u een variabel rendement van minimaal 3% en krijgt u een aandeel van de totale jaarlijkse huuromzet.

Op een veilige manier particulier beleggen in vastgoed

Het grote voordeel van op deze manier particulier beleggen in vastgoed is dat u een gegarandeerd huurrendement ontvangt. Ongeacht of de woning wel of niet verhuurd wordt. Daarnaast betaalt u na aankoop ook geen kosten meer aan gas, licht en water. Zo weet u op voorhand al precies wat uw investering u gaat opleveren en dat is met economisch onzekere tijden een erg fijn gegeven. Center Parcs Vastgoed bestaat al 50 jaar en vele duizenden mensen kozen voor investeren in vastgoed via dit bedrijf. Zowel particulier als zakelijk is dit een interessante manier om uw vermogen te investeren. Als u vragen heeft kunt u terecht bij de professionals van dit bedrijf voor een optimale begeleiding in uw beleggingstraject.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl
3eGolf.nl