3EGolf
Image default
Zakelijk

5 Voordelen van automatiseringssoftware

Als ondernemer moet je veel doen. Van het beheren van je website en marketing tot aan het doen van de boekhouding. Met automatiseringsoftware kunnen eigenaren hun verkoop- en marketing volledig automatiseren. Zo wordt alles automatisch opgeslagen en zorgen de systemen dat er bijvoorbeeld genoeg voorraad. In dit artikel ontdek je de voordelen van deze software

Het warenhuis

Een juist voorraadbeheer kan voor veel ondernemers lastig zijn. Door de automatiseringssoftware van propellor is dit allemaal goed te volgen. Het systeem herkend de verkoop en zorgt dat dit wordt afgestreept van de huidige voorraad. Op die manier herkend het systeem ook wanneer de veiligheidsvoorraad op begint te raken. Wat weer ideaal is voor bijvoorbeeld een webwinkel b2b Het systeem kan dan nieuwe producten aankopen. Daardoor valt het risico van geen voorraad weg en hoeven ondernemers zich daar niet meer druk over te maken.

Orderverwerking

Door de software gaat de orderafhandeling ook een stuk sneller. Het systeem maakt bijvoorbeeld een automatisch een kaart aan en kunnen daardoor snel de bestelling met het product matchen. Webshop b2b hebben vaak veel diverse klanten, waardoor op die manier de levertijd verlaagd, wat weer resulteert in een tevreden klant.

Gerichte marketing

Wanneer een klant een bepaalde subdomein bezoekt, een product in zijn winkelmandje stopt of een product koopt herkend het systeem dit. Het systeem verzamelt vervolgens de gegevens. Op die manier kan jouw marketingafdeling gerichte campagnes en aangepaste promotionele aanbiedingen doen. Ook kan het systeem aanbiedingen automatiseren. Op die manier kan de software automatisch bepaalde acties herkennen en hier de aanbiedingen op af stemmen. Ook kunnen speciale coupons worden verstuurd of een verzendkorting worden gegeven

Bouwt zinvolle klantrelaties op

Normaal moet je gegevens zelf invoeren. Door middel van een automatiseringssoftware van propellor gaat dit geheel automatisch. Ze verzamelen essentiële informatie wanneer een klant een bepaalde transactie voltooid. Op die manier kan er goed op de klant worden ingespeeld en zal daarmee de tevredenheid stijgen.

Op de website van propellor kunt u nog eens goed kijken naar alle zaken omtrent deze automatiseringssoftware. 

 

3eGolf.nl