3EGolf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Stalen buizen voor evenementen

Al zo lang als moderne evenementen bestaan, vertrouwen organisatoren op stalen buizen. Dat is logisch: evenementen hebben namelijk bijna altijd een tijdelijk karakter. U wilt zorgen voor een goede, degelijke en veilige opbouw en voorzieningen. Daarvoor zijn stalen buizen ideaal. Na afloop is alles weer snel en eenvoudig gedemonteerd en afgevoerd waardoor het terrein weer helemaal vrij is. Stalen buizen voor evenementen kunt u gewoon halen bij vertrouwde leveranciers, zoals Swanenberg IJzer Groep. Een specialist met meer dan vijftig jaar ervaring, met alle mogelijke buizen die uit voorraad leverbaar zijn.

De brede toepasbaarheid van stalen buizen

Geselecteerde gedeeltes afschermen van publiek, paden en wegen creëren, tribunes en camerastandplaatsen bouwen en nog veel meer: stalen buizen zijn zeer breed toepasbaar en daarom onmisbaar bij bijna alle evenementen. Of het nu gaat om een extra tribune op een circuit, of een stellage op een festival waarop cameramensen perfect zicht op het podium hebben: de buizen leggen een solide fundament en zijn op elke taak voorbereid. Het is met deze buizen zelfs mogelijk om al dan niet tijdelijk te heien of een fundering te leggen. De stalen buizen in alle maten beschikbaar, ook de minder gangbare. Vrijwel altijd is maatwerk mogelijk, indien gewenst.

Vergeet ook rijplaten huren niet

Evenementen die buiten plaatsvinden kenmerken zich door modderigheid, wanneer het weer niet meezit. U wilt dan wel zeker weten dat de organisatie en hulpdiensten zich probleemloos kunnen voortbewegen. Hier zorgt u voor door rijplaten te huren. Rijplaten huren stelt u in staat om tijdelijke paden en wegen te creëren waarop voertuigen zich altijd kunnen voortbewegen. Rijplaten huren is een voordelige en eenvoudige manier om een goede infrastructuur te waarborgen, want ze zijn er in diverse soorten (zoals kunststof een staal). Daarnaast kunnen ze na afloop eenvoudig verwijderd en afgevoerd worden. Ze voorkomen bovendien rijschade aan de ondergrond.

3eGolf.nl