3EGolf
Image default
Gezondheid

Alldent.nl: Uw website voor de tandartsstoel en overig tandartsmeubilair

Bij Alldent heeft u een ruime keuze aan tandartsmeubilair, te denken aan de tandartsstoel of bijvoorbeeld autoclaven. Tevens participeert AllDent aan diverse projecten. Zo hebben wij de bedrijven Dentiz Dordrecht, Mondzorg Kerckebosch, Orthodontie Amsterdam Zuid-Oost en het PIH Rijswijk ondersteunt met het inrichten van hun eigen praktijk. Lijkt dit u ook iets? Lees dan gauw verder!

Over AllDent en onze werkwijze

AllDent is een echt familiebedrijf die in 2002 is gesticht door heer Slagmolen. AllDent richt zich voornamelijk op een goede service en een oogverblindend resultaat. Dit resultaat moet kwaliteit uitstralen en tevens mooi ogen voor uw cliënten. En niet te vergeten: AllDent is inmiddels uitgegroeid tot de ultieme partner voor het (her)inrichten van uw praktijk! 

Wat AllDent zo uniek maakt? Het familiebedrijf is betrokken tot de klant en leeft zich dus mee met zijn/haar omstandigheden. Waar u ook naar zoekt, er is altijd een passende en werkende oplossing die binnen uw budget valt. Bij veel bedrijven ziet u terug dat de omzet op één staat, bij AllDent is dit – concluderend – niet het geval. Door middel van onze gedreven en professioneel, technisch team bieden wij u de service waar u naar streeft. Dit alles om uw uiteindelijke doel te verwezenlijken.

Tandartsstoel

Op zoek naar een kwalitatieve en goed functionerende tandartsstoel? AllDent levert vele soorten tandarsstoelen, van de SB 5010 ES/HS tot de SC versie hiervan. Op de website kunt u direct een offerte voor een standartsstoel aanvragen.

Meerdere producten

Naast onze welbekende tandartsstoel, bieden wij meerdere producten, zoals de intra-orale camera’s, digitale röntgen, thermodesinfectoren, werkstoelen, verlichting, et cetera. Daarnaast kunt u bij ons aankloppen als u bijvoorbeeld op zoekt bent naar autoclaven of afzuigmototeren. Er is een ruim assortiment aan producten in onze shop beschikbaar, dus neem vooral de tijd om even rustig hierdoor te bladeren-/scrollen. 

Praktijkinrichting

Tevens is het mogelijk om bij AllDent een aanvraag te doen om uw praktijk in te laten richten. Wij snappen dat dit de ideale praktijk moet worden. Dit houdt in: een goede indeling, een rustige uitstraling en – niet te vergeten – een fijn werkklimaat. Barst u zelf van de ideeën, dan hoort ons team dit uiteraard graag! Weet u niet waar u starten moet? Dan kunt u het bedenken van een concept overlaten aan onze ervaren team van ontwerpers. Deze ontwerpers hebben jarenlange ervaring op het gebied van de dentale markt. Is het concept klaar, dan komt het echte werk van pas! 

Meer weten

Wilt u meer weten over onze diensten, producten of ontwerpers? Iedere dag zijn wij bereikbaar voor onze klanten en doen wij ons uiterste best om uw te helpen met uw vraag en/of probleem. Wilt u verdere inspiratie opdoen voor uw praktijk? Dan kunt u gerust langskomen in onze showroom!

Gerelateerde artikelen

3 voordelen van de beugel van Invisalign

Afspraak maken voor oedeemtherapie in Den Bosch

Fabels over burn out

3eGolf.nl