3EGolf
Image default
Dienstverlening

Anti inbraaktips van slotenmaker Roermond.

De donkere maanden komen er aan en hand in hand met deze tijd komt ook een groot aantal inbrekers. Dankzij dat het zo vroeg donker wordt slaan inbrekers vaker hun slag. Om er voor te zorgen dat de kans voor inbraak zo laag mogelijk is hebben wij in deze blog enkele inbraaktips van slotenmaker Roermond verzameld.

Slotenmaker Roermond raad aan, een licht met beweging sensor.

Slotenmaker Roermond heeft een enorm goede tip voor mensen die bang zijn dat er iemand zal proberen in te breken. Meestal zal de inbreker via de voordeur of een zijdeur naar binnenkomen. Door een lamp met beweging sensor op die plekken te plaatsen zorg je er niet alleen voor dat de inbreker direct in het spotlight gezet wordt maar voor jezelf is het ook handig aangezien als je in het donker naar je sleutels moet zoeken een lamp daar goed bij kan helpen. Volgens de slotenmaker Roermond hoeft zo een lamp niet veel te kosten en is de invloed die die heeft erg groot.

Koop een hond of tv simulator

Een manier om inbrekers te ontmoedigen is om het te laten lijken als of er iemand thuis is zegt slotenmaker Roermond. Zo zijn er tegenwoordig veel verschillende gadgets om het te laten lijken als of iemand thuis is. Zo kun je bijvoorbeeld een hond of tv simulator kopen. De honden simulator speelt blaf geluiden af als de bewegingssensor iets ziet. Echter zal een volhardende inbreker hierbij niet stoppen. De tv simulator echter is een lamp die het laat lijken alsof iemand tv zit te kijken. Volgens Slotenmaker Roermond is dit een van de beste inbraakpreventie methodes aangezien inbrekers nooit ergens zullen inbreken waar mensen zijn. Zij kiezen veel liever voor een leegstaand huis van mensen die op vakantie zijn. Door je lichten op een routine zetten kun je er ook voor zorgen dat het lijkt alsof iemand thuis is.

https://slotenmaker112.nl/slotenmaker-roermond
3eGolf.nl