3EGolf
Image default
Bedrijven

Hoe voorkom je inbraak?

Door een aantal punten op te volgen kun je de kans op inbraak zo laag mogelijk houden en hoef je geen slotenmaker in Maastricht te laten komen. Sluit je huis altijd goed af als je weggaat. Belangrijk hierbij is dat je gebruikt maak van goed gecertificeerde sloten voor zowel ramen als deuren. ’s Nachts kun je ervoor zorgen dat je voordeur en tuin goed verlicht is. Goede verlichting kunnen inbrekers afschrikken. Inbrekers kiezen juist huizen die niet goed verlicht zijn. Je kunt verder bijvoorbeeld kiezen voor een lamp met een sensor. Deze springt dan aan wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Door dat er ligt aanspringt schrikken veel mensen al.

 

Hoe komen de inbrekers binnen?

Een inbreker kan al binnen een halve minuut bij iemand binnen zijn en na 5 minuten weer buiten. De meeste mensen controleren hun voordeur goed maar de meeste inbrekers komen via de achterdeur binnen. Maar liefst 36 procent komt via de achterdeur, 23 procent via de ramen op de onderste verdieping en maar 21 procent via de voordeur. De meest voorkomende manier is het openbreken van een sloten bij een deur of raam met bijvoorbeeld een schroevendraaier of koevoet. Vaak zijn de sloten dan kapot en moet je een slotenmaker in Maastricht bellen om dit voor je te repareren.

  

Voorkom inbraak

Toch zijn er een aantal tips om inbraak te voorkomen zodat je niet je deur hoeft te vervangen of de slotenmaker in Maastricht te bellen. Belangrijk is om altijd goedgekeurde sloten te gebruiken voor je ramen en deuren. Zorg verder dat je deur en tuin altijd goed verlicht is. Verder kun je ervoor zorgen dat het lijkt alsof wel iemand thuis is. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een tijdschakelaar aan te schaffen of te werken met smartlampen. Vermeld ook nooit op facebook wanneer je op vakantie gaat en laat je buren weten dat je weggaat. Wanneer ze iets horen dan weten ze dat jij het niet bent.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-maastricht/

Gerelateerde artikelen

Tips voor een bezichtiging – Makelaar Amsterdam

Als Nederlander ondernemen in Duitsland?

Rijplaten huren om uw bouwproject tot een succes te maken

3eGolf.nl