3EGolf
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaren in gans België

Bij wie je een ballonvlucht kan boeken als je eens het luchtruim wil verkennen? Met C-AIR Ballonvaarten. Deze Vlaamse speler kent het Belgische luchtruim als zijn broekzak, heeft al ontelbare ballonvluchten op de teller staan en vliegt met jou tegen een heel schappelijke prijs een heel eind. Een onvergetelijke en betaalbare ervaring, goed voor heel wat uren plezier.

Experts in ballonvluchten

Natuurlijk hoef je niet alleen te gaan, je kunt gerust met enkele personen in de mand van de luchtballon. De voorpret begint al bij de uitleg over en het klaarmaken van de ballon. Een luchtballon is groot en er komt best wel wat bij kijken voor deze de lucht in kan.

De vriendelijke zaakvoerder van C-Air Ballonvaarten, David Spildooren, legt je alles van naaldje tot draadje uit en beschikt overduidelijk over heel wat expertise. Logisch, want hij wordt elk jaar opnieuw Belgische kampioen ballonvaren.

Neem ruim de tijd om te vliegen

Op de website van C-Air Ballonvaarten vind je alle vertrekpunten en je krijgt gelijk mee wat je allemaal gaat zien. Reken toch dat je met het optuigen van de ballon en de vlucht een dikke 4 uur zoet bent. Achteraf is er trouwens een hapje en een drankje voorzien om nog eens na te praten over de ballonvlucht. Vliegen met een ballon is veilig en er wordt gebruik gemaakt van uiterst professioneel materiaal. De ballonvluchten van C-Air Ballonvaarten staan dan ook hoog aangeschreven.

De prijs van een ballonvlucht valt best mee

Zowel voor bedrijven als particulieren zijn boekingen mogelijk en vlieg je in groep, dan zijn er kortingen mogelijk op je ballonvlucht. Wist je trouwens dat heel wat mannen hun vrouw ten huwelijk vragen tijdens een ballonvlucht? Het is maar een idee. Net zo goed neem je je beste klanten mee de lucht in om hen te bedanken. De prijs van een ballonvaart valt overigens heel goed mee. Al vanaf 110 euro kun je de streek rond het Waasland ontdekken. Geen geld voor een ervaring van enkele uren en onvergetelijke beelden op je netvlies.

Boek je ballonvlucht

Hebben we je enthousiasme gewekt voor een ballonvlucht? Mooi zo, dan is het tijd om de website van C-Air Ballonvaarten te ontdekken. Je vindt er alle mogelijke informatie over de ballonvluchten en de piloot. Die is trouwens in hoofdberoep lijnpiloot. Hij weet dus wat vliegen is. Bekijk de mogelijkheden, kies een vertrekpunt en bereid je alvast voor een op een unieke ervaring die je je leven lang zal bijblijven. Niet iedereen heeft immers al met een ballon gevlogen!

https://www.cair-ballonvaart.be
3eGolf.nl