3EGolf
Image default
Telefonie

De ideale tech uitrusting voor studenten

Als student kan het lastig zijn om een goed tech uitrusting te vinden. Je hebt immers meestal niet zoveel te besteden en moet daarom op de kleintjes letten. Tegelijk ga je natuurlijk wel voor de beste kwaliteit. Maar welke apparaten en spullen horen er allemaal in de hightech uitrusting van de moderne student te zitten?

Een goede en voordelige smartphone

De hedendaagse student kan natuurlijk niet zonder een goede mobiele telefoon. Een goed werkende smartphone, uiteraard met smartphonehoesje om het apparaat goed te beschermen, is onmisbaar. Een voordelig maar geavanceerd model waarmee je hip voor de dag komt, is de Samsung Galaxy S10e. Dit toestel is al verkrijgbaar vanaf 450 euro en heeft indrukwekkende technische specificaties.

Een betaalbare laptop met een goed toetsenbord

Een laptop met voldoende geheugen en natuurlijk een goed toetsenbord, er moet tijdens college en thuis immers veel getypt worden, is onmisbaar in de tech uitrusting van studenten. In de prijscategorie 600 tot 800 euro zijn mooie modellen beschikbaar met voldoende geheugenopslag. Koop er ook een muis bij om rsi-klachten te voorkomen. En een geschikte laptoptas om het apparaat in goede staat te houden.

Een externe harde schijf

Als er iets is dat je als student niet wilt meemaken, is het het kwijtraken van belangrijke documenten als verslagen, werkstukken of samenvattingen van colleges. Zorg daarom voor een externe harde schijf met voldoende geheugen en maak elke week een back up van je belangrijkste bestanden.

Neem een abonnement voor cloud-opslag

Om altijd en overal bij je bestanden te kunnen komen, is het slim om een abonnement op een cloud-dienst te nemen. Dit kost niet meer dan 25 euro, maar bied je wel de gelegenheid om in noodsituaties belangrijke documenten te kunnen openen. Stel dat je een presentatie hebt en je usb-stick werkt niet of je hebt jouw externe schijf niet mee, kun je nog terugvallen op de cloud.

3eGolf.nl