3EGolf
Image default
Telefonie

Professionele VoIP reseller worden

Als u Voice over Internet Protocol (VoIP) -diensten serieus wilt verkopen, zijn er enkele vragen die u zich eerst moet stellen. Hier zijn enkele eenvoudige richtlijnen om u te helpen bepalen of en hoe u uw doel om een VoIP reseller worden moet nastreven.

Controleer de service

Als u echt een VoIP reseller worden, moet u op zijn minst een basiskennis hebben van hoe VoIP werkt en wat voor soort toepassingen momenteel algemeen worden gebruikt. Een van de dingen die u moet begrijpen, zijn gateways en hoe deze communiceren met stemschakelaars. U moet ook het proces begrijpen voor het maken van een geïntegreerd spraakpakket waarmee u gemakkelijk van en naar conventionele digitale schakelaars kunt overschakelen. Ontwikkel uzelf over de basis voordat u probeert door te gaan naar de volgende stap: wederverkoop.

Bepaal de applicaties die u wilt verkopen

Wellicht wilt u VoIP op de markt brengen voor teleconferentiebedrijven als een kostenefficiënte manier om deel te nemen aan telefonische vergaderingen vanaf elke locatie. Misschien wilt u Fortune 500-bedrijven voorzien van een VoIP-telefoondienst die interlokale kosten vrijwel elimineert. Door de soorten applicaties te selecteren die u wilt doorverkopen, bereidt u de weg voor naar uw volgende stap, namelijk agent of wederverkoper worden.

Bepaal wiens diensten u wilt doorverkopen

De volgende stap om een ​​VoIP reseller te worden, is om te weten welke applicaties u wilt doorverkopen. Het is gemakkelijk om te beginnen met het onderzoeken van de bedrijven die dit soort diensten aanbieden. Kijk naar kwaliteiten als betrouwbaarheid, klantenondersteuning, private label-opties (als u onder uw eigen bedrijfsnaam wilt verkopen) en de geboden tarieven. Misschien wilt u ook zien of het factureren en ontvangen van betalingen iets is dat u moet doen, of dat uw leverancier deze functies voor u afhandelt. Wees niet bang om vragen te stellen als u geen documentatie kunt vinden om specifiek een probleem van u aan te pakken. Bedrijven die afhankelijk zijn van wederverkopers om inkomsten te genereren, werken doorgaans graag samen met personen die serieus zijn en voor zichzelf kunnen nadenken.

VoIP reseller worden is een uitstekende manier om in uw levensonderhoud te voorzien; en ook een carrièrekeuze die de komende jaren zeker moet zijn. Onderzoek deze mogelijkheid nader. Misschien vindt u deze mogelijkheid iets voor u.

3eGolf.nl