3EGolf
Image default
Telefonie

Sim only combineren met refurbished iPhone

Je hebt vast wel eens van sim only gehoord toch? Het is een telefoonabonnement waar je enkel en alleen betaald voor de simkaart. Nou ja, voor wat erop de simkaart staat natuurlijk. We hebben het dan uiteraard over de bundel in de vorm van data en belminuten. 

Bij sim only moet je zelf zorgdragen voor een toestel. Vaak zie je dan ook dat mensen ervoor kiezen om hun huidige telefoon te behouden en nog even doorgaan met deze telefoon. Maar wat nu als je toch echt aan een andere telefoon toe bent, bijvoorbeeld omdat jouw telefoon stuk is en niet meer te repareren is? 

Kies voor een refurbished iPhone

Een goede optie is in een dergelijk geval om te kiezen voor een zogenaamd refurbished iPhone. Dit is iets dat steeds populairder aan het worden is. Er zijn diverse bedrijven die zich op deze markt hebben gestort. In feite zijn het tweedehands toestellen. Deze bedrijven kopen op grote schaal oudere iPhone modellen op, vaak van 1 tot 3 generaties geleden. 

Ze lopen deze helemaal technisch na en repareren deze waar nodig. Vervolgens verkopen ze deze als refurbished. Het is in feite een soort combinatie tussen tweedehands en helemaal nieuw. Vaak krijg je bij een tweedehands toestel namelijk geen garantie van een particulier, bij refurbished is dit vaak wel het geval. Check dit uiteraard wel even goed bij je leverancier. Combineer dit bijvoorbeeld met sim only abonnement Simpel.

De toestellen kunnen op deze manier een stuk voordeliger worden aangeboden dan de nieuwprijs. Dit maakt het een uitstekende keuze voor de prijsbewuste consument die niet teveel wil uitgeven. Als je het nieuwe refurbished toestel combineert met een voordelig sim only abonnement heb je echt een heel voordelig abonnement! Je moet er natuurlijk wel vrede mee hebben dat je niet het allernieuwste iPhone model hebt, maar ook iPhones van 1 of 2 generaties geleden werken vaak nog meer dan prima!

 

3eGolf.nl