3EGolf
Image default
Onderwijs

CKV Dag

CKV Dag

Sinds maart 2020 heeft elke branche zich moeten aanpassen door de maatregelen met betrekking tot corona. Veel bedrijven en instanties zijn overgegaan naar online alternatieven voor hun werkzaamheden, ook vele scholen hebben deze route moeten kiezen om toch door te kunnen blijven gaan met het aanbieden van onderwijs. Ook wij, CKV-dag, zien dat online alternatieven voor onderwijs ontzettend belangrijk aan het worden is. Daarom zij wij, samen met andere belangrijke instanties in de kunsteducatie-branche, begonnen met een online workshopaanbod. 

Kröller-Müller 

Deze samenwerking is onder andere het Kröller-Müller museum. In samenwerking met dit prachtige museum kunnen wij een online virtual tour door het museum aanbieden aan uw leerlingen. Tijdens deze workshop krijgen uw leerlingen een tour door het museum met de daar bijhorende bijzondere verhalen. De leerlingen gaan zelf aan de slag met verschillende uitdagende activiteiten en leren op die manier meer over het maken en herkennen van kunst. De workshop heeft naast het overbrengen van kwalitatieve kennis ook het doel de leerlingen te inspireren om zelf meer met kunst te gaan doen, veel leerlingen hebben geen ervaring met kunst en hebben om die reden vaak hun keuze al gemaakt. Leerlingen hebben vaak geen of weinig affiniteit met kunst als zij dit niet van huis uit hebben meegekregen, en dat is natuurlijk erg zonde!

 

Workshopdocenten

 

De workshops van CKV-dag worden uitsluitend gegeven door professionele workshopdocenten die niet alleen ervaring hebben in de onderwijsbranche maar zelf ook een hoop bijzondere kennis hebben om de leerlingen te inspireren. Afhankelijk van de gekozen workshop kiezen wij een geschikte workshopdocent om deze te begeleiden. De workshopdocent steekt veel tijd in de voorbereiding en ziet elke workshop als de eerste, op die manier houd hij of zij zichzelf vers. Onze workshopdocenten vinden het belangrijk om ons inspiratiedoel te waarborgen, zijn doen dus elke workshop hun best om te leerlingen zoveel mogelijk te inspireren.

 

 

https://ckvdag.nl
3eGolf.nl