3EGolf
Image default
Telefonie

Swapp jij al? Bij Swapphone regel je binnen 1 dag een iPhone of Samsung

Een hippe lease iPhone en de zekerheid van uitstekende service is wat Swapphone jou te bieden heeft. Leasen is echt van deze tijd. Bezit is minder belangrijk. Vrij, duurzaam en zuinig leven is waar vooral jongeren prioriteit aan geven. Die drie uitgangspunten / doelen vind je zeker terug bij Swapphone. Het leasecontract dat je aangaat is vrijblijvend. Daarin staat welke telefoon jij tot je beschikking krijgt en hoeveel die je kost. That’s it! Na de eerste drie maanden ben je in de gelegenheid om een andere telefoon te kiezen of weg te gaan bij Swapphone. Je zit dus nergens aan vast. De telefoons die Swapphone verhuurt zijn bijna-nieuw-modellen. Telefoons die anders misschien weggegooid zouden worden of in een la zouden blijven liggen. Een iPhone 12 Pro met een klein gebruikerskrasje op de achterkant bijvoorbeeld. Hij ziet er schoon en mooi uit en doet het prima. Misschien iets voor jou? Deze en alle andere toestellen staan online. En dan zuinigheid. De iPhone blijft eigendom van Swapphone, jij leaset ‘m en betaalt een klein maandbedrag. Reken maar dat dat minder is dan wat KPN, Vodafone en T-Mobile rekenen.

iPhone leasen voor particulieren en bedrijven

Je kunt een iPhone leasen als particulier, maar Swapphone heeft ook een zogenoemde for business afdeling. In een notendop:

  • aantrekkelijke kortingen bij afname van meer dan 10 smartphones en bij jaarcontracten;
  • contractopstelling op individueel niveau;
  • regeling van zowel bel-, app- als mobiele emailzaken;
  • professionele hulp op afstand door middel van Mobile Device Management (MDM);
  • geen aanschafkosten en geen borg;
  • flexibele abonnementen: de mogelijkheid per maand op te zeggen en personeelsleden in- en uit te laten stromen.

Een zakelijke klant die zeer tevreden is over Swapphone is bijvoorbeeld de organisatie achter het Glory Event Badr VS Rico. Swapphone stelde 150 smartphones ter beschikking om veilig scannen van de toegangskaartjes mogelijk te maken. “Top geregeld”, aldus de medewerkers.

Meer weten? Bel of mail Swapphone: 085 – 048 1941, info@swapphone.nl.

https://swapphone.nl/
3eGolf.nl