3EGolf
Image default
Bedrijven

Tentamentraining? Is dat ook iets voor mij?

Tentamenstress

Blijf jij eindeloos zitten met dat ene moeilijke tentamen dat je per se moet halen? Is deze herkansing de allerlaatste kans om de studiepunten binnen te harken? Weet je niet waar je moet beginnen met leren door de berg lesstof zonder structuur? Zorg dat je er niet langer alleen voor staat met tentamen training.

 

Tentamentraining

Via Scriptium kun je professionele en persoonlijke hulp vinden bij het leren van je tentamen. Bezoek de website voor meer informatie en een overzicht van de beschikbare tentamentrainingen. Een tentamentraining kan in groepsverband of één-op-één gegeven worden. De vakexpert legt de lesstof nog een keer rustig uit, je kunt al jouw persoonlijke vragen stellen en er wordt geoefend met oefenvragen. Je hoeft niet langer zelf te bepalen wat precies belangrijk is voor de toets, dat doet de tentamentrainer voor je.

 

Hoe werkt ‘t?

Via de website zoek je naar jouw specifieke tentamentraining. Deze worden gecategoriseerd op opleiding, onderwijsinstelling, leerjaar en vak. Bekijk het overzicht van de beschikbare trainingen en de trainers. Vervolgens kies je de training die bij jou het beste past. Dit kan een persoonlijke privétraining zijn of een andere vorm van studiebegeleiding in groepsverband met andere studenten die hetzelfde tentamen moeten maken.

 

Digitale training

Scriptium biedt tentamentraining via digitale middelen. Dit betekent dat je gewoon vanuit je eigen huis of kamer tentamentraining kunt ontvangen. Je hebt al het lesmateriaal en de studieboeken bij de hand en je bent geen kostbare leertijd kwijt aan reizen naar de traininglocatie. Het is vanwege het werken met Skype ook mogelijk om snel documenten te delen en digitale informatiebronnen te gebruiken. Bovendien scheelt het ook in de prijs. Je betaalt tenslotte niet voor de huur van een lokaal of vergaderruimte.

https://www.scriptium.nl

Gerelateerde artikelen

Laat voordelig uw shutters Apeldoorn plaatsen door Shutter Stunter

Snel van het roken af dankzij The Snus Company

De verschillende soorten zonwering in Deventer

3eGolf.nl