3EGolf
Image default
Sport

Bekijk de promo collectie en vind een crossfit rack

Zoekt u naar fitnesapparatuur zoals een crossfit rack tegen voordelige prijzen? Dan loont het zeker om de promo collectie te bekijken van Fitribution, de professional op het gebied van fitnessapparatuur voor thuis. Hier profiteert u van kortingen tot wel 40% op professionele fitnessapparatuur voor thuis van bekende merken. Er zijn verschillende voordelige fitnessapparaten voor diverse disciplines binnen het fitness. Ook de producten in de sale zijn zeer professioneel. Zo zijn alle schijven die gebruikt worden bij het gewichtheffen van Olympische kwaliteit. De Olympische atleten gebruiken deze schijven en ook veel andere fitnessartikelen worden gebruikt door professionele sporters. Zo kunt u thuis fitnessen op professioneel niveau.

Professionele fitnessapparatuur zoals een crossfit rack voor in uw sportschool

De artikelen van Fitribution zijn perfect voor persoonlijk gebruik bij u thuis, maar net zo goed voor professioneel gebruik. Wanneer u eigenaar bent van een sportschool, kunt u van alle fitnessartikelen, zoals een crossfit rack, zoveel bestellen als u nodig heeft. Deze expert is behalve leverancier van hoogwaardige fitnessapparatuur voor thuis, ook groothandel voor sportscholen. Hier vindt u fitnessartikelen van allerlei merken, van goedkoop tot exclusief. Zo kunt u uw klanten een unieke fitnessbeleving laten ervaren. Bestelt u fitnessartikelen voor uw sportschool? Dan profiteert u van de btw-voordelen voor bedrijven. Zo biedt u uw klanten voordelen, terwijl u ook zelf van voordelen profiteert. Wilt u eerst zien wat u koopt? Maak een afspraak om langs te komen in de showroom!

Laat bijvoorbeeld een crossfit rack voordelig thuisbezorgen

U kunt fitnessapparatuur van Fitribution perfect bij u thuis gebruiken. Het is eenvoudig, neemt weinig plaats in beslag en is snel te plaatsen. U laat uw crossfit rack of andere fitnessapparatuur voordelig thuisbezorgen. Woont u in Nederland, Luxemburg of Frankrijk? Ook dan worden uw artikelen voordelig thuis bezorgd. U kunt er ook voor kiezen om uw producten op te halen in onze showroom in Wommelgem (België). Kiest u ervoor om de door u bestelde producten thuis te laten bezorgen? Dan worden deze één tot drie werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden. Zo kunt u snel thuis gaan sporten.

Gerelateerde artikelen

Dé fat burner van Sterrenstof in poedervorm

Val op door gepersonaliseerde medailles te bestellen

Met shortgolf naar je GVB

3eGolf.nl