3EGolf
Image default
Industrie

Een PET fles compleet maken met een bijpassende sluiting

Wat is een verpakking zonder een bijpassende sluiting? Dan heeft u er vrij weinig aan, toch? Zo zijn ook PET flessen zonder een bijpassende sluiting niet compleet. PET Power is een specialist in het creëren van veilige, stijlvolle en functionele kunststof verpakkingen in de vorm van PET flessen en -potten. Voor iedere PET-fles hebben zij een passende sluiting. U kiest uit diverse varianten zoals fliptop doppen, shives, foamers en lotionpompen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de sluiting van de PET fles te verfraaien. Kies bijvoorbeeld voor een felle glanzende kleur en val op met uw product. Maak het compleet door de sluiting te voorzien van een mooi glanzend hotstamp-logo.

Een geschikte PET fles voor de personal care-markt

In de personal care-markt worden veel PET verpakkingen gebruikt. Dat komt omdat deze verpakkingen veilig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het effect wanneer we verpakkingen van glas gebruiken in ruimtes waar we vaak op blote voeten lopen. Veilig, maar ook trendy, opvallend en een hoge kwaliteit uitstralen. Dat is wat u als producent van deze producten wenst. PET Power realiseert al uw wensen op het gebied van PET flessen. De PET fles van uw personal care-producten valt op voor de consument, omdat u de keuze heeft uit een breed scala kleuren en vormen. Opvallen met een product doet u met een prachtige verpakking.

Geef een realistisch beeld van het eindproduct met PET flessen

Een kunststof verpakking is voor ieder product van groot belang. Met een goede verpakking valt het product op. Denk daarbij aan een handige vorm en sluiting, maar vergeet ook zeker de decoratie van PET flessen niet. Visualiseer uw verpakking en geef een realistisch beeld van het eindproduct. Bij PET Power heeft u oneindig veel mogelijkheden. Kies voor etiketteren, bedrukken, sleeven, coaten of inkleuren. Laat uw creativiteit de vrije loop en vertel precies aan de specialist hoe u de verpakking het liefst voor u ziet. Roze, blauw, groen, rood, geel, met of zonder glitters, werkelijk iedere kleur is mogelijk voor een PET fles. Wilt u een PET fles laten maken door PET Power? Voor welke kleur kiest u?

 

Gerelateerde artikelen

Eenvoudig kunststof spuitgieten

Verbindingen van uw buizen dankzij RVS fittingen en ANSI flenzen

Hoe afvalwaterzuivering werkt

3eGolf.nl