3EGolf
Image default
Dienstverlening

Bij nieuwbouw is het inschakelen van een totaalinstallateur een slimme keuze

Betrekt u binnenkort een nieuwbouwhuis of heeft u de verantwoordelijkheid voor een geheel nieuw complex, dan is het inschakelen van een totaalinstallateur een verstandig besluit. Er moeten bij nieuwbouw namelijk diverse installaties verzorgd worden. In plaats van hiervoor allerlei verschillende bedrijven te moeten inschakelen, kan een totaalinstallateur al deze installaties voor u aanleggen. Een bedrijf met ruime ervaring op diverse elektrotechnische vakgebieden is MRO Elektrotechniek. Zij werken zowel op de particuliere als de zakelijke markt en zijn dus voor vrijwel elk project een geschikte partij. Door hun ruime ervaring kunt u altijd weer rekenen op het beste resultaat.

De totaalinstallateur die thuis is in diverse werkgebieden

MRO Elektrotechniek is de totaalinstallateur die zich heeft gespecialiseerd in diverse gebieden. Daardoor kunnen zij u helpen met een breed scala van werkzaamheden. Zo kunnen zij bijvoorbeeld het sanitair en al uw loodgieterswerk regelen. Daarnaast zijn ook alle systemen rondom klimaatbeheersing aan hen besteed. Denkt u hierbij aan airco-installaties, warme terug winning, mechanische ventilatie of warmtepomp systemen. Maar ook de cv-aanleg en ketelvervanging behoren tot het vakgebied. Naast klimaatbeheersing en sanitair zijn er natuurlijk alle reguliere elektrotechnische installaties. Dit is zeer uiteenlopend, bijvoorbeeld brandmeldinstallaties, maar ook toegangscontrolesystemen, sterkstroom- en zwakstroominstallaties et cetera.

Ook uw partner op het gebied van duurzaamheid

Op het gebied van duurzaamheid zijn ook veel toepassingen van elektrotechnische aard. Hierbij kunt u denken aan het leggen van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn een rendabele investering, met vaak een rendement van wel 9-12%. Ook het aanbrengen van led-verlichting is een klus waarvoor u zeker bij de totaalinstallateur terecht kunt. Of het nu gaat om nieuwe verlichting in een nieuwbouwpand of het vervangen van uw huidige verlichting. Daarnaast is MRO Elektrotechniek gespecialiseerd in het aanleggen van oplaadpunten van elektrische auto’s. Wilt u als bedrijf uw klanten deze service bieden? Neem dan snel vrijblijvend contact op met deze totaalinstallateur.

https://www.mro-elektrotechniek.nl/

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een handige vergaderlocatie?

Is door slechte ontluchting uw riool verstopt? Schakel deze professionals in

Mijn CV ketel is kapot, wie moet ik bellen?

3eGolf.nl