3EGolf
Image default
Dienstverlening

Een op maat gemaakte trilzeef kan alles scheiden

Met een trilzeef, ook wel schudzeef genoemd, kunt u materialen scheiden. Alles wat een korrel heeft, kan getransporteerd worden en dat is dan ook de gedachte die achter de techniek van de trilzeef schuilgaat. Stel, u heeft een baggerbedrijf. Dan kunt u een zeef gebruiken om het vuil en zelfs het zand van het water te scheiden. Produceert u zaadjes? Dan kunt u met een schudzeef de onkruidzaadjes verwijderen. Trilzeven worden toegepast in een verscheidenheid aan industrieën, zoals de chemische industrie, de levensmiddelen industrie, de betonindustrie en in recycling. Als u bepaalde materialen gemakkelijker wilt kunnen scheiden, dan kunt u bij PAJA Triltechniek een zeef op maat laten maken.

Hoe werkt een trilzeef?

Het principe achter een schudzeef is eigenlijk heel simpel. Stel u wilt zaadjes uit zand zeven, dan laat u het zand via de transportband naar de zeef transporteren. Deze zeef bevat gaatjes met een bepaalde grootte, zodat alleen materialen met die afmetingen door de zeef vallen. Eenmaal bij de zeef aangekomen, zal het zand door de gaatjes vallen, maar blijven de zaadjes op de zeef liggen. Door de schudtechniek kan zelfs het kleinste materiaal zeer effectief gezeefd worden en kunnen zelfs de kleinste korreltjes worden verwijderd.

Een op maat gemaakte schudzeef voor iedere klus

Als u een trilzeef nodig hebt, dan is dit meestal voor een specifiek doel. Geen bedrijf is hetzelfde, dus het is belangrijk dat u een trilzeef ontvangt die exact aansluit op uw behoeften. En ook al lijkt dit niet zo, de mogelijkheden zijn groot. Zo zijn er verschillende soorten trilzeven, zoals de ontwateringszeef, de vingerzeef of de standaard zeef. Ook kunt u uw zeef laten uitrusten met meerdere zeefdekken zodat u het gezeefde materiaal nogmaals kunt zeven. U scheidt dan één product gemakkelijk in meerdere fracties. Als u uw behoeften aangeeft, kan er een zeef geproduceerd worden die daarbij aansluit.

https://paja.nl/
3eGolf.nl