3EGolf
Image default
Aanbiedingen

Gefeliciteerd bier schenken?

Is er iemand jarig en heb je nog geen cadeautje bedacht? Een fles drank is altijd een leuk idee, maar wat dacht je van een fles bier? Dit kun je natuurlijk ook voor andere reden geven, zoals het halen van een rijbewijs. Met lege handen aankomen, dat kan natuurlijk niet. Een bierfles ziet er gezellig uit, maar er zijn ook verschillende soorten, zodat je gewoon een persoonlijke fles kunt geven. De bierfles kan ook nog eens aansluiten bij de gelegenheid, door een leuke tekst die op de fles staat.

Bierflessen koop je hier

Een goede partij is Misterhop. Zij hebben een ruim assortiment met verschillende gefeliciteerd bieren. Zo vind je in het assortiment gefeliciteerd bier voor een rijbewijs, Moederdag of huwelijk. Naast deze fles kun je natuurlijk ook nog een ander cadeau geven. Op de website vind je nog een top 10 met andere cadeaus die je naast de bierfles kunt geven zoals een bierbouw pakket. Ook voor normaal- en speciaal bier kun je bij Misterhop terecht. Wil je bijvoorbeeld eens nieuwe bieren proberen? Bekijk dan het grote assortiment en probeer eens een ander biertje, zoals Amerikaans bier. Wist je dat Amerikanen fan zijn van vers bier en ook echt in de rij gaan staan om dit direct aan te schaffen?

Kies snel iets uit

Heb je al een voorkeur wat betreft het bier of wil je eigenlijk compleet iets anders proberen? Vaak weet je wel wat je niet lekker vindt, maar je kunt altijd gebruik maken van het filter model zodat jouw zoektocht een stuk gemakkelijker wordt. Geef hierbij aan welke kleur bier je zoekt, welk alcoholpercentage je wilt en wat de herkomst is van het bier. De juiste biersoorten worden vervolgens getoond, zodat jij gemakkelijk een keuze kunt maken. Probeer gewoon eens iets anders dan het standaard biertje in de kroeg. Hulp nodig? Raadpleeg dan de bierspecialisten.

https://www.misterhop.com/
3eGolf.nl