3EGolf
Image default
Onderwijs

Leer kinderen spelenderwijs leren met lesmateriaal groep 3

Met lesmateriaal groep 3 kunt u elk kind op zijn eigen wijze laten leren. Kinderen leren spelenderwijs en het is goed als u leermiddelen heeft die hier op inspelen. Voor kinderen van jonge leeftijd is het belangrijk dat lesmateriaal er aantrekkelijk uitziet, zodat ze het leuk vinden om ermee te werken. Vooral bij lesmateriaal van groep 3, als kinderen net leren lezen, schrijven en rekenen is de vormgeving een belangrijk punt. Daarnaast is natuurlijk de leermethode van belang. Er zijn verschillende lesmethodes die u kunt kiezen voor de kinderen van de basisschool. Het is een belangrijke keuze, die het leerplezier van de kinderen in belangrijke mate bepaalt.

Spelenderwijs leren met de aanvullende leermiddelen van Kinheim

Educatieve uitgeverij Kinheim speelt in op het spelenderwijs leren wat kinderen doen. Kinderen leren vooral van het zelfstandig uitzoeken van nieuwe dingen. En als onderwijsgevende kunt u hen hierbij helpen. Het lesmateriaal voor groep 3 bevat leermiddelen van verschillende vakgebieden. Zo vindt u op het gebied van taal verschillende blokboeken, maar ook taalkaarten en taalpuzzels. Voor het rekenen zijn er ook verschillende leermiddelen zoals puzzels, sudoku voor kinderen en logische breinbrekers. Ook zijn er boeken voor wereldoriëntatie, lezen en tekenen. Zo is er op alle gebieden voldoende lesmateriaal voor groep 3.

Ook geschikt als aanvullend lesmateriaal

Kinderen leren gemakkelijk iets nieuws als het als een spelletje wordt verpakt. Bijvoorbeeld de taalpuzzels en de rekenpuzzels. Daardoor gebruikt u het lesmateriaal voor groep 3 ook als aanvullend materiaal. Bijvoorbeeld voor kinderen die extra uitdaging nodig hebben of als leuke afwisseling op het gewone lesmateriaal voor de hele klas. Naast lesmateriaal voor groep 3 zijn er ook leermiddelen voor de hogere groepen van de basisschool. Hier vindt u ook leermiddelen over verkeer, aardrijkskunde, geschiedenis, natuuronderwijs, Europese taal en gezond gedrag. Neem dus zeker een kijkje op de website voor het complete aanbod.

https://www.kinheim.com
3eGolf.nl