3EGolf
Image default
Bedrijven

Bootcamp in Enschede

Heb je er wel eens aan gedacht om mee te doen aan een bootcamp in Enschede? Heerlijk een paar uurtjes buffelen in de buitenlucht. Love it! Dankzij de personal trainer die deze bootcamp verzorgt vind ik sporten een stuk leuker. Daarnaast is mijn lijf er ook blij mee. Ik ben namelijk al een paar kilo’s kwijt en zit veel beter in mijn vel. Dankzij deze bootcamp van mijn nieuwe trainer heb ik plezier gekregen in bewegen. Dat had ik eerder nooit. Wat een topper! En die extra kilo’s die ik nog ga afvallen zijn mooi meegenomen.

Personal trainer met veel ervaring

Je traint heerlijk in de buitenlucht onder begeleiding van een personal trainer. Deze trainer is werkzaam in de regio Hengelo, Oldenzaal en Glanerburg en Haaksbergen. Tijdens de bootcamp doe je iedere keer weer wat anders. De ene keer train je de ene spiergroep, de andere keer weer een ander. Zodoende komt je hele lichaam aan bod en train je zo optimaal mogelijk.

Ga ervoor!

Ik sport heerlijk in de buitenlucht, maak vrienden en val af. Wil je ook afvallen of gewoon sportiever worden en zoek je nog een manier om je persoonlijke doelen te bereiken? Dan raad ik deze bootcamp in Enschede van Idealfit PT ten zeerste aan.

https://idealfitpt.nl
3eGolf.nl