3EGolf
Image default
Beauty en verzorging

Verwen jezelf met een pedicure

Wil je jezelf en je lichaam eens lekker verwennen? Kies voor een uitstekende pedicure bij een schoonheidssalon in Enschede. Totaal verwend, ontspannen en verzorgd kom je terug na een bezoekje aan de salon. Zeker nu het lekker weer is en je vaker slippers of open schoen draag is het nemen van een pedicure behandeling in Enschede een must-do voor je voeten.

Pedicure behandeling

 Even je voeten laten verwennen kan met een pedicure in Enschede. Na afloop van deze behandeling zijn je voeten helemaal glad en zacht.Tijd om ze weer aan de wereld te kunnen laten zien. De pedicure behandeling bestaat uit het desinfecteren van de voeten, het knippen van de nagels, eventueel eelt snijden en/of likdoorns verwijderen, het polijsten van de nagels, glad frezen van uw hielen, schoonmaken van de nagelomgeving en een korte voetenmassage met verzorgende en hydraterende crème. Ook kun je er voor kiezen om een vrolijk kleurtje op de teennagels te laten zetten of om ze een french manicure te geven zodat ze weer helemaal fris, kleurig en schoon zijn. De pedicure behandeling in Enschede is echt aan te raden, het is een heerlijke behandeling die niet alleen je voeten rust geeft maar ook jezelf. Met een pedicure behandeling in Enschede houd je je voeten mooi en verzorgd.

Aanbieding

 Voor pedicure ben je in Enschede aan het juiste adres. Niet alleen staat deze salon bekend om zijn fijne behandelingen maar deze maand is het nog extra voordelig. Deze maand is de pedicure behandeling in Enschede ook nog in de aanbieding. Zo krijgt u 10 procent korting op deze behandeling. Neem je ook nog een manicure erbij? Dan krijg je 15% korting op de totale prijs. Wacht niet langer want met deze aanbieding is het echt de hoogste tijd om jezelf en je voeten te verwennen. Boek dan ook snel een behandeling voor pedicure in Enschede en profiteer van de korting.


3eGolf.nl