3EGolf
Image default
Bedrijven

Een natuurlijke uitstraling van uw huis met nieuwe houten kozijnen in Eindhoven

Bent u op zoek naar houten kozijnen in Eindhoven of omgeving, dan is het slim om hiervoor een timmerbedrijf te kiezen wat de kozijnen voor u maakt. Hout is een natuurlijk materiaal en daardoor geven houten kozijnen uw woning een mooie natuurlijke uitstraling. Daarnaast heeft hout enkele voordelen. Het is gemakkelijk over te schilderen, waardoor u uw huis gemakkelijk een andere kleurstelling kunt geven. Daarnaast isoleert hout goed, waardoor u geen warmte verliest via uw kozijnen. Met goed onderhoud, heeft hout een lange levensduur. Zo heeft u lang plezier van uw investering.

Uw kozijnen op maat gemaakt

Voor meer dan 25 jaar ervaring met het maken van kozijnen in Eindhoven en omgeving, kunt u bij Timmerbedrijf Schenning terecht. Door deze ruime ervaring kunt u rekenen op vakwerk. Daarnaast wordt er uiteraard hout van goede kwaliteit gebruikt voor uw kozijnen. U heeft vooraf al een goede indruk van het eindresultaat, doordat er zoveel mogelijk wordt gewerkt met standaard profileringen. Ook een afwijkend profiel is uiteraard mogelijk, bijvoorbeeld voor renovaties. Ook worden voor zover mogelijk alle kozijnen voorzien van veiligheidssluitingen. Daarnaast is de draaival standaard voorzien van het nieuwe type GU CONSEALED NL. In de eigen spuiterij worden de kozijnen voorzien van grondverf.

Niet alleen voor kozijnen in Eindhoven kunt u terecht bij Timmerbedrijf Schenning

Naast kozijnen kunt u terecht voor verschillende andere houten producten. Bestel hier bijvoorbeeld uw deuren of ramen. Een ander specialisme van dit bedrijf is het maken van prachtige trappen. Het hele proces wordt verzorgd en u krijgt een trap die voldoet aan al uw wensen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij dit veelzijdige timmerbedrijf. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden, neem dan een kijkje op de website. Hier kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u weet waar u aan toe bent. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen voor meer informatie over kozijnen in Eindhoven of één van de andere producten.

https://timmerbedrijfschenning.nl
3eGolf.nl