3EGolf
Image default
Dienstverlening

Met een goede advocaat in Antwerpen valt uw straf wellicht lager uit

Als u een strafbaar feit heeft begaan is het verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen meteen advocaat in Antwerpen. Natuurlijk wilt u dat u een zo laag mogelijke straf krijgt. Misschien zijn er verzachtende omstandigheden die aangevoerd kunnen worden. Het is daarom van belang dat u uw advocaat in Antwerpen zo goed mogelijk informeert over de omstandigheden ten tijde van het strafbare feit. Was er misschien sprake van noodweer of uitlokking, of zijn er andere zaken die u geheel of gedeeltelijk kunnen vrijpleiten. Deze punten kan uw advocaat in Antwerpen dan meenemen in het pleidooi bij de terechtzitting.

Laat u juridisch bijstaan bij de politierechtbank

Als u voor de politierechtbank moet verschijnen is het belangrijk dat u zich laat vertegenwoordigen door een ervaren en deskundige advocaat in Antwerpen. Het is niet verstandig om uw verdediging zelf te doen. De kans is groot dat u dingen zegt die beter verzwegen kunnen worden of belangrijke zaken vergeet die juist wel van belang zijn voor een mogelijke strafverlaging. Uw advocaat zal in zijn of haar pleidooi alles naar voren brengen dat in uw voordeel kan zijn. Zo wordt de straf mogelijk lager of wordt u zelfs ontslagen van rechtsvervolging. Het is daarom van belang om zo snel mogelijk nadat u verdachte bent gemaakt in een zaak contact op te nemen met een goede advocaat in Antwerpen.

Dit advocatenkantoor kan u goed van dienst zijn

Als u een goede advocaat in Antwerpen zoekt voor een strafzaak, kijk dan op de website van Anteius Advocaten. Dit kantoor is onder meer gespecialiseerd in strafrecht. Daarnaast kunt u hen inschakelen bij een zakelijk juridisch conflict of in een familierechtzaak over een scheiding of voogdij. U vindt de contactgegevens op de website. In veel gevallen vergoedt uw rechtsbijstandverzekering een groot deel van de kosten voor juridische bijstand.

http://anteius.be
3eGolf.nl