3EGolf
Image default
Dienstverlening

Een wasserij in Rotterdam die alle stoffen voor u schoon krijgt

Zoekt u een wasserij in de omgeving van Rotterdam Zuid waar u altijd terecht kunt voor een wasbeurt van ieder type stof? Vlak bij Zuidplein vindt u Easy Wash, waar u altijd terecht kunt voor het reinigen van uw waardevolle textiel, leer, suède en nog vele andere stoffen. Dit is een wasserij in de regio Rotterdam Zuid die van alle gemakken voorzien is en waar u een grondige wasbeurt snel heeft geregeld. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen gebruikmaken van de verschillende diensten die Easy Wash aanbiedt, wat betekent dat bijvoorbeeld ook grote aantallen kledingstukken snel en efficiënt gewassen kunnen worden. Persoonlijke service en brandschoon wasgoed, dat is waar u bij deze wasserij in Rotterdam op kunt rekenen.

Welke service heeft u nodig?

Er zijn bij Easy Wash diverse mogelijkheden om uw kleding of ander wasgoed te reinigen. Ten eerste heeft u de optie om zelf uw wasgoed te wassen, oftewel de selfservice. Wanneer u hiervoor kiest, maakt u zelf gebruikt van de nieuwste apparatuur van het merk Miele. Dit zijn onder meer de kwalitatieve soft-care trommels van dit merk, die ervoor zorgen dat kleding niet snel slijt en u met een zeer schone was naar huis gaat. Maak ook gebruik van de drogers en handige vouwtafels. Heeft u maar weinig tijd? Maak dan gebruik van de fullservice. U geeft simpelweg uw was af bij de balie en haalt deze de volgende dag weer op. Droog, schoon en opgevouwen. Wilt u nog meer tijd overhouden? Dan laat u toch gewoon uw was door Easy Wash ophalen en terugbrengen. Dan maakt u gebruik van de handige haal-en-breng-service. Maak het uzelf zo gemakkelijk als u wilt bij deze wasserij.

Een uitstekende bereikbaarheid en een persoonlijke service

Aan de Groene Hilledijk 149 te Rotterdam vindt u deze wasserij, die elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur geopend is. Ook op zaterdag kunt u er terecht tussen 8.30 uur en 13.00 uur. Wanneer u gebruikmaakt van de selfservice, kunt u iedere dag tussen 7.00 uur en 21.00 uur uw was doen. Bovendien is Easy Wash gemakkelijk bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. U kunt, naast de hoge kwaliteit van de wasbeurten, rekenen op een persoonlijke service die het u zo gemakkelijk mogelijk maakt.

https://easywash.nl/
3eGolf.nl