3EGolf
Image default
Vakantie

De beste tips voor een rondreis door Vietnam

Het is altijd fijn om met familie en vrienden op reis te zijn. De ervaring kan echter soms worden belemmerd door het land dat je bezoekt. Hier zijn enkele tips die je zullen helpen een onvergetelijke tijd in Vietnam te hebben:

  1. Respecteer het land en zijn tradities

  2. Overtreed geen wetten of gebruiken

  3. Respecteer de persoonlijke ruimte van mensen

Vietnam is de beste bestemming voor je reis naar Azië

Vietnam is een van de beste bestemmingen voor je reis naar Azië. Van het geweldige eten en de cultuur tot de adembenemende landschappen, Vietnam heeft het allemaal.

Vietnam was ooit een Franse kolonie voordat het in 1975 door de communistische regering werd geannexeerd. Reizigers kunnen dan ook veel culturele invloeden verwachten van dit land dat al eeuwen bestaat.

Het weer in Vietnam is het hele jaar door perfect met warm weer en zonnige dagen. De natuurlijke schoonheid van het land wordt geëvenaard door de betoverende stranden en bossen waar talloze dieren leven, evenals boeddhistische tempels en pagodes.

Verken en ervaar de levendige scene van Vietnam!

Vietnam’s topbestemmingen voor een verblijf

Vietnam is een geweldig land waar veel te doen is. Het zit vol met natuurlijke schoonheid en een verscheidenheid aan culturele activiteiten, zoals de indrukwekkende Cu Chi-tunnels, waar je tijdens de oorlog het dodelijkste gebied van Vietnam kunt verkennen.

Je kan genieten van dagtochten naar het prachtige Hoi An, beroemd om zijn traditionele architectuur en cultuur. Je kunt ook gaan skiën in Hanoi of Ho Chi Minh-stad bezoeken om wat hedendaagse kunst in handen te krijgen!

Mis geen enkele hotspot van Vietnam

Vietnam is een van de meest populaire reisbestemmingen in Zuidoost-Azië. Met tropische stranden, prachtige bergen en een bloeiende economie is Vietnam een ideale bestemming voor reizigers.

Elk jaar trekken duizenden toeristen naar Vietnam voor een vakantie of om het land en zijn cultuur te ontdekken. Je mag echter deze plekken, die enkele van de beste dingen van dit land bieden, niet missen. Hier zijn enkele van de hotspots die je niet mag missen als je Vietnam bezoekt!

  • Hoi An: deze hoofdstad die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, bestaat al sinds 800 en is zo oud als Frankrijk. Het staat ook bekend als de “Parel van het Zuiden” vanwege de ingewikkelde architectuur en prachtige straten vol met lantaarns

  • Hanoi: de thuisbasis van een geweldige mix van het natuurlijke en door de mens gemaakte. De stad biedt bezoekers een verscheidenheid aan activiteiten en attracties die reizigers urenlang bezig zullen houden.

 

https://www.vanverre.nl/vietnam/rondreizen
3eGolf.nl